Tenga ei

Product

Tenga eitjes zijn erg populair in onze winkel, om als cadeautje te geven. Ze zien er erg schattig uit, onopvallend en klein, en zijn daarom de perfecte introductie in de wondere wereld van de masturbators.

Het siliconenrubberen eitje is zeer flexibel en schuif je met het bijgeleverde glijmiddel zo over de eikel van de penis. Bekijk hier de video en u ziet meteen hoe ver zo'n eitje schuiven kan en waarom het zo leuk is.

Meer

Er zijn verschillende Tenga eitjes, een golvend patroon (wavy blauw), één met nopjes (clicker groen), een gerasterd eitje (spider paars), eentje met hartjes.. Keith Haring eitjes.. We durven wedden dat u ze allemaal wel eens wilt proberen.

Details

One size fits all, trust us!
Het Tenga surprise eitje ziet er uit als een paaseitje. Eens uit de verpakking heb je een flexibel rubberen eitje met een opening, en een plastic tube met daarin een zakje glijmiddel, goed voor één Tenga-beurt. Als u voorzichtig bent, kunt u het meerdere keren gebruiken. Als het scheurt, kan u het nog steeds gebruiken om de eikel te stimuleren.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
9,95EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Lovelycouple
05/02/2010 - 17:48

Op een avond werd ik geblinddoekt, uitgekleed en vastgebonden door mijn meesteres. Het geluid van plasticfolie en mijn meesteres die op de satijnen lakens bewoog was al wat ik kon horen.

Opeens voelde ik een koude, nauwe, natte poes zich over mijn lul zetten en ritmisch bewegen. Het voelde aan als een nauw kutje van een wildvreemde vrouw. Heel intens, heel prikkelend.