Skip to main content

Tenga - Spinner Masturbator

€39.90
(No reviews yet)
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen

Dames en heren, maar vooral heren, ziehier de nieuwe Tenga Spinners! 

Een sleeve met een twist, letterlijk, er zit een interne spiraal in die de Spinner vanzelf doet draaien telkens je de sleeve op en neer beweegt. Dit geeft weer een hele nieuwe sensatie waar we alleen maar blij van kunnen worden.

Tenga is een Japans merk, wereldwijd bekend van hun technisch en designgewijs prachtig uitgevoerde masturbatortjes - dat noemen ze ook 'sleeves'.

Tenga sleeves lijken niet op menselijke onderdelen en dat vinden we prima zo. Wat ze wel doen is veel sensatie brengen, nieuwe gewaarwordingen, en tenenkrullende orgasmes.

De Spinners komen in 3 verschillende uitvoeringen of 'levels', van 'mild' t.t.z. niet te nauw en niet te veel ribbels, over medium tot 'firm' t.t.z. nauw en stevig van textuur.

01 TETRA: Geometrische tegeltjes met milde randen. Specificaties: Firmness Level 3, Stimulatie Level 3, Diameter Level 4.5

02 HEXA: Hexagonale tegeltjes met uitstekende randjes. Specificaties: Firmness Level 4, Stimulatie Level 4, Diameter Level 3.5

03 SHELL: Uitwaaierende tegeltjes met stevige randjes. Specificaties: Firmness Level 4,5, Stimulatie Level 4, Diameter Level 3

Bij elke Tenga Spinner wordt een staaltje van hun eigen glijmiddel met de prachtige naam 'Hole Lotion' geleverd.

Maar koopt u vooral zelf ook een glijmiddel want u zal er niet genoeg van krijgen! Wij raden watergebaseerd glijmiddel van YESforLOV aan, de Lubrifiant Intime Hydratant. 

Videos Hide Videos Show Videos