Tantus - Bend Over Beginner Harness Kit

Tantus

€139.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available

Eén van de beste beginners kits op de markt, als je zin hebt om het spel met een strapon te verkennen. En op een veilige manier een harnasje met twee bijbehorende dildo'tjes te proberen.

De Bend Over Beginner Kit van het progressieve Amerikaanse merk Tantus bestaat uit een uiterst aanpasbaar, comfortabel en machinewasbaar harnasje en twee formaatjes pegging dildo's, - dat zijn dunnere dildo's die je toelaten om comfortabel te starten met anale penetratie. 

Het harnas is een one size fits all - quasi eindeloos aanpasbaar - en de O-ring is uitneembaar. Dat is handig als je bijvoorbeeld een grotere ring wil gebruiken na verloop van tijd, om met een dikker formaat dildo te spelen.

Het harnas past een heupomtrek tot 150 cm. Het is makkelijk aan en uit te doen, en aan te trekken door aan de lange linten te trekken. Het is normaal dat de dildo naar beneden wijst. We raden u aan om rustig aan het gevoel en de bewegingen te wennen vooraleer u penetratie probeert.

Een meegeleverd extraatje is de kleine, maar krachtige bullet vibrator die in een klein zakje in het harnas past, op de plek waar de draagster van het harnas er plezier van kan hebben.

Set kenmerken:

  • Set van one size comfy harnas met twee silicone Tantus dildo's. Tantus maakt al tientallen jaren premium silicone toys in de Verenigde Staten en is opgericht door Metis Black, een pionier in de business.
  • Uitneembare waterproof Bullet Vibe meegeleverd. Die werkt op een krachtige uitneembare 1,5 V N-type batterij die wordt meegeleverd en ook via deze webshop te koop is. 
  • Tip: koop enkele N batterijtjes extra, want je vindt ze niet in elke winkel. Een N-batterij ziet er uit als een halve AAA-batterij en is verbazend krachtig en duurzaam.
  • Veilig materiaal. Tantus gebruikt alleen 100% premium silicone voor de dildo's, een milieuvriendelijk, makkelijk te reinigen, hypoallergeen, hygiënisch, kookbaar en vaatwasmachinebestendig materiaal. 
  • Reinigen en glijmiddel: reinigen van de dildo's is makkelijk, gewoon wassen met warm water en zeep, koken mag ook. Premium silicone mag u alleen met een watergebaseerd glijmiddel of een hybride gebruiken. Siliconegebaseerde glijmiddelen kunnen aan het materiaal blijven plakken zodat de toy niet meer volledig mat en proper krijgt.
  • Afmetingen: Kleine dildo (Silk Small): 10,8 x 2 cm diameter. Medium dildo (Silk Medium): 14 x 2,5 cm diameter. 
  • Het harnas past een heupomtrek tot 150 cm.
2 jaar garantie op de toys.