Strap and Bound Blue Denim Jeans Harnas

Fun Factory

€99.90
(1 review) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available

Prachtig handgemaakt blue jeans harnasje in one size. Uniek, je vindt niet veel (geen?) andere jeans harnasjes op de markt. Kleine productie uit Frankfurt.

Jeans heeft als voordeel dat het heel comfy aansluit, machinewasbaar is en ook zachter wordt met de jaren. Dit jeans harnasje is een one size fits most, past maatjes 34 tot en met 44. 

Aanpassen is heel eenvoudig, je stapt er in en trekt aan de straps tot ze goed aansluiten.

De O-Ring is NIET uitneembaar, maar wel flexibel! In de praktijk passen alle dildo's die ik in de winkel verkoop, in dit harnas. Tot een diamater van 4,5cm ongeveer.

Denk je erover na om een harnas te kopen, dan raad ik altijd aan om een harnas en dildo APART te kopen en niet een exemplaar waar de dildo aan vasthangt. Je krijgt op die manier zelden de 'gouden combinatie', en kan later je dildo niet meer uitwisselen voor een nieuwe. Het is net plezierig om met verschillende formaten dildo's te kunnen werken.

Ook dubbele dildo's zoals de Bendable Strap-Ons of Sharevibe van Fun Factory passen prima in dit harnas.

100% katoen. Machinewasbaar.

Wassen op 30 graden.

Beslag is nikkelvrij.

 

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Buckle up!

    Posted by Tc on 6th Dec 2022

    Een no-nonsens harnas voor iemand als ik die niet van prullen en frullen houdt. Zeer mooi en casual stoer in dat denim jeans blauw met lichtbruine/beige voeringstof. De klinknagels, die het geheel extra verstevigen, maken de look helemaal af. Het ziet er stoer uit, maar deze soepele jeans voelt heel zacht aan.