Ultiem Verlangen 100% kinky

Product

Naast de succesvolle 'Classic Edition' van Ultiem Verlangen brengt MOODZZ nu 100% KINKY uit voor mensen die op zoek zijn naar niet-alledaagse vormen van erotiek. 100% KINKY bevat 240 nieuwe opdracht- en vraagkaarten.

Dit spel neemt je mee op een kinky ontdekkingsreis, bedoeld voor partners die elkaar 100% vertrouwen en behoefte hebben aan bijzondere vormen van erotiek. Denk aan roleplay, fetish, bondage, kijken en bekeken worden, (pijn)prikkels, macht en onmacht. Voor de één een geweldige trigger, voor de ander wellicht shockerend, maar altijd uitdagend en met respect.

Aan de hand van opdrachten op drie niveau's gaan jullie experimenteren met 'kinky erotiek'. Door middel van vragen maken jullie kennis met elkaars kinky fantasieën en wensen. Spelenderwijs worden grenzen geslecht en kom je dichter tot elkaar. 

Het spel is ontwapenend, opwindend, direct en gedurfd, en er is niets verplicht. Voordat het spel begint, spreekt elke speler zijn of haar ultiem verlangen uit. Dit kan een lang gekoesterde (kinky) wens zijn of gewoon een lekker ontbijtje op bed, dat naakt geserveerd wordt. De winnaar ziet zijn of haar ultiem verlangen in vervulling gaan en de partner mag deze wens ten uitvoer brengen. Dus eigenlijk kent dit spel geen verliezers.

Kortom: Het spel is een absolute aanrader voor alle mensen die in hun seksuele relatie willen gaan experimenteren met kinky erotiek, waarbij de opdrachten rustig beginnen maar in alle hevigheid kunnen eindigen. Ook wordt er op veel plaatsen extra uitleg gegeven, zodat er op een veilige manier gespeeld kan worden.

Meer

Een verzorgd samengesteld spel dat je stap voor stap begeleidt bij het ontdekken van kinky seks of fantasieën over kinky seks.

Details

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
27,95EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

becca
06/02/2016 - 18:32

"Als seksuoloog beveel ik al jaren het spel Ultiem Verlangen Classic edition aan. Ik vind het een toegankelijk erotisch spel, mooi vormgegeven met een diversiteit aan vragen en opdrachten. Veel van mijn cliënten spelen dit spel met seksueel plezier.