We-Vibe Touch

Product

Goed in de hand liggende clitoris stimulator van het bekende merk We-Vibe.

Samen met de MiMi van Je Joue en de Form 2 van Jimmy Jane behoort de Touch van We-Vibe tot de allerbeste compacte clitoris stimulators op de markt.

Wat zijn dan de verschillen?

Form 2: heeft twee flexibele beentjes en is erg erg krachtig, een zachte stand is er nauwelijks op het speeltje te bespeuren. Je kan met de Form 2 de clitoris en de schaamlippen als het ware vastgrijpen en zijdelings stimuleren. Is de krachtigste.

MiMi: is rigider maar dan weer geschikter voor zowel all-over body massage als massage van borsten, billen, balzak, vulva en clitoris. Zonder meer het meest discrete design. Zeer krachtige "rumbly" vibratie, waarmee ik niet de pulserende standen bedoel, maar het soort vibratie. 

Touch: heeft een uitstekende vorm voor pin point clitoris stimulatie. Er zijn wel geen "plus" en "min" knoppen, je moet het met één enkele knop doen waarmee je door een programma gaat. Zacht, harder, hardst, en dan enkele pulserende standen. Langer drukken op dezelfde knop schakelt de vibrator uit. De Touch is zacht van materiaal en geeft mee met de punt. Ligt hte best in de hand van de drie.

Allemaal zijn ze eerder stil. In volgorde is Touch het stilst, vervolgens MiMi en tenslotte Form 2 die wel eens lawaaierig durft worden in de hardere standen.

Lees enkele reviews of kom ze in de winkel naast mekaar bekijken en voelen!

Zowel online als in de winkel verkrijgbaar, sample aanwezig in de winkel.

Meer

• Ligt goed in de hand, voelt zacht aan • 8 vibratie standen • 90 minuten herlaadtijd • Laat weten wanneer de batterij bijna leeg is • 1 enkele zachte drukknop om het speeltje te bedienen • Krachtige, stille vibraties • Opbergzakje bijgeleverd

Details

Twee uur vibreren per laadbeurt. Als de batterij bijna leeg is gaat er een lichtje knipperen zodat u de vibrator kan herladen. USB oplader meegeleverd.
100% waterproof. Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel. Makkelijk te reinigen met water en zeep of speciale toy cleaner.
100% medisch silicone, dat zijdezacht aanvoelt. Lichaamsveilig, vrij van ftalaten, latex of BPA.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
87,00EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Lovelycouple
20/01/2016 - 18:07

Het grote voordeel van vrouw zijn is dat je een geweldig assortiment aan vibrators hebt om jezelf mee te verwennen terwijl mannen het met maar een paar exemplaren moeten stellen.