Tiani 2

Product

Een speeltje om samen tijdens het vrijen te dragen. Zelfde design als de We-Vibe, alleen voelt deze Tiani zachter aan, is ze iets kleiner, én een stuk vrouwelijker. Daar staat tegenover dat de We-Vibe twee motoren heeft, tegenover slechts ééntje voor Tiani.

Je plaatst deze vibrator met het smalste gedeeltje in je vagina, waardoor de penis er nog ruim bij kan en mee voor de druk op dit speeltje zorgt.

Het vibrerende deel komt op je clitoris en het smalle, platte deel zit binnenin. Dat betekent dus handsfree genieten van de vibraties!

Bovendien kun je dit prachtige speeltje aan, harder, zachter en uit zetten met een meetrillende afstandsbediening. Geen gewriemel dus op het speeltje zelf, en héél wat mogelijkheden als u graag met een speeltje uitgaat.

Deze Tiani is de discretie zelve, niemand ziet wat u aan heeft vandaag, maar u voelt het des te meer.

De SenseMotion ™ technologie werkt draadloos en heeft 6 patronen en 2 SenseMotion settings, waarbij u op de bediening zelf ook de vibraties voelt en deze met een eenvoudige polsbeweging aanpast. De afstandsbediening heeft volgens Lelo een bereik van ongeveer 30 meter!

Tiani ™ is stil, oplaadbaar en waterdicht. U krijgt er nog een extra dikker opzetstukje bij, om af te wisselen.

 

Meer

Tiani 2 is de verbeterde versie van Tiani 1. Tiani 1 haalde onze selectie niet omdat het speeltje niet krachtig genoeg was. Deze Tiani 2 heeft echter power als de beesten, én is in tegenstelling tot de eerste versie 100% waterproof. Bingo!

Details

Lader voor het speeltje wordt meegeleverd, naast een opbergzakje en gebruiksaanwijzing. Li-Ion 70 mA batterij. Laadt 2 uur op. De afstandsbediening heeft 2x AAA batterijen nodig. Deze worden niet meegeleverd.
Cerise is de mooie felroze kleur. Dieproze is donkerroze, tegen paars aan.
Reinigen met water en zeep, of anti-bacteriële toy cleaner.
Ftalatenvrij silicone en ABS plastic.

Reviews

Trilfunctie afzetten?

Kan de trilfunctie van de afstandsbediening ook uitgeschakeld worden? Deze maakt het gebruik op locatie wat lastiger.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
139,00EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
29/08/2013 - 21:09

Hebt u de "Berman Center Astrea 2 Remote Control Vibrating Thong" in uw aanbod? En indien niet, een alternatief?