Pearly vibrator

Product

* gaat uit collectie - laatste exemplaar *

Duovibratortje uit de oplaadbare "Deluxe" reeks van het Duitse Fun Factory.

Pearly is na de Amorino de populairste uit de reeks. Bovendien werd een door Fun Factory opgestuurde sample door ons panel aan grondige testritten onderworpen en.. goedgekeurd! 

De Pearly is een handtasformaat duovibrator met de kracht van een grote. In totaal is de Pearly 17,3 cm lang met een diameter van 3,3 cm.

De Pearly vibrator heeft een uniek, koddig, afgerond design. Het in te brengen gedeelte geeft een flinke druk op de G-spot, het bobbeltje bovenop zorgt voor plezierige stimulatie van de clitoris of (als u hem omdraait), de anus.

Pearly is zoals vrijwel alle Fun Factory speeltjes 100% waterproof en oplaadbaar met de meegeleverde USB-lader).

Niet onbelangrijk detail: met één druk op de "FUN"-knop kunt u uw speeltje instant aan-, maar vooral ook meteen UIT zetten.

Altijd handig als u onverwacht bezoek krijgt, en een hele verbetering in vergelijking met vele andere uit-knoppen op vibrators!

Het speeltje telt 6 vibratiestanden (= intensiteit van de vibratie) en 6 vibratieprogramma's (variaties zoals pulsaties of op en neer gaande vibratiegolven).

 

Meer

Tenminste 8 uur opladen voor het eerste gebruik. Als het lichtje van de lader uitgaat, is uw speeltje opgeladen. Nadien niet aan de stekker laten liggen, maar opnieuw laden. Nooit leeg opbergen. De Pearly heeft een reis-slot en komt zo ook toe, opdat hij niet per ongeluk in uw handtas zou gaan trillen. U zet het slot af door gelijktijdig op de "+" - toets en de "FUN" toets te drukken. Het slot activeren kan door gelijktijdig op de "-" - toets en de "FUN"-toets te drukken. Lees de gebruiksaanwijzing!

Details

In totaal 17,3 cm lang met een diameter van 3,3 cm.
Wordt geleverd met een magnetische USB-oplader.
Reinigen met toy cleaner zoals Pjur Med (anti-bacterieel, anti-viraal en anti-schimmel), of met water en een milde zeep. Mag in de douche of bad.
100% medisch verantwoord, hygiënisch silicone, makkelijk te reinigen.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
69,90EUR
Niet beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Lovelycouple
22/06/2013 - 16:36

Bij het laatste bezoekje aan de Loveware winkel waren we op zoek naar nog wat extra massageolie. Gezien de winter maar bleef aanslepen waren we al aardig door de voorraad olie en kaarsjes heen.