Palm Power

Product

Mega krachtige vibraties - in een compacte wand massager voor uitwendig gebruik.

Deze plugt in het stopcontact (ja het snoer is lang genoeg) en is dus niet per se "travel friendly", hoewel u me dunkt tijdens deze activiteiten toch meestal een stopcontact in de buurt zult hebben.

Voor fans van de Mystic Wand die nog meer power wensen, maar terugschrikken voor de afmetingen en het lawaai van de Hitachi Magic Wand (google deze maar eens en bekijk de afmetingen).

Voor de kracht van de Hitachi moet deze Palm Power nauwelijks onderdoen.

De vibraties zijn van het denderende, schokkerige soort. Niets geen oppervlakkig gezoem.

Ook op lage stand is dit soort diepe vibratie een leuk gevoel, zeer geschikt natuurlijk ook voor algehele lichaamsmassage. Reken maar dat de stress van uw schouders afvalt na een bewerking met deze Palm Power.

Ook leuk: met één vlugge druk op de (enige) knop gaat hij uit. Traploos gaat hij harder en harder wanneer u de knop ingedrukt houdt. Laat u de knop los, dan blijft hij deze intensiteit aanhouden. Eenvoud naar ons hart.

Beslist een topper wat positieve feedback betreft.

Optionele massagekoppen niet inbegrepen.

Meer

In het stopcontact steken (moet ingeplugd blijven!). Traploos gaat hij harder en harder wanneer u de (enige) knop ingedrukt houdt. Laat u de knop los, dan blijft hij deze intensiteit aanhouden. Met één vlugge druk op dezelfde knop gaat hij uit. Eenvoud naar ons hart.

Details

Diameter 4cm, totale lengte 19 cm.
ABS en Silicone, vrij van latex of ftalaten.

Reviews

Whaow wat een power! Wil je

Whaow wat een power! Wil je kracht en variatie dan is deze een echte aanrader. Eenmaal je deze gevoeld hebt vind je het helemaal niet meer erg dat er een vast snoer aan zit. Voor mij is dit een fantastische vibrator, erg effectief en mooi om zien. niet zo groot waardoor hij ook nog handig is in gebruik.

Bijkomend voordeel is dat hij het ook nog geweldig doet als massageapparaat!

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
75,95EUR
Beschikbaar