G-Vibe 2 anatomical massager

Product

* Vernieuwde, krachtige versie met 3 motoren (vroeger 1): 2 in elk beentje en 1 in de schacht!*

G-Vibe ziet er misschien zeer vreemd uit, maar als u haar eenmaal in handen hebt kunt u zich héél goed voorstellen wat voor leuke sensaties ze kan geven. G-Vibe is zeer flexibel: ze kan zowel gebruikt worden voor solo-play als door paren, zowel voor massage, als voor G-spot, anale of clitorale stimulatie. 

Bekijk hier de visuele gebruiksaanwijzing zoals die in de verpakking zit: http://www.loveware.be/g-vibe-gebruiken

De twee beentjes zijn enorm flexibel en zacht, als je haar aanzet hoor je haar bijna niet en dus is de aanraking een sensatie. Je voelt alleen de masserende beentjes op je huid en kunt zowel de topjes als de volledige uitgespreide beentjes gebruiken.

Een tip is om de tepels en borsten hiermee te strelen, of de schouders en nek, of de penis. Je kunt er heel goed mee op en neer gaan langs de schacht. De vibrator heeft een goede greep zodat je hem zelfs met veel massageolie of glijmiddel makkelijk kunt blijven gebruiken.

Tot zover de uitwendige mogelijkheden. Bekijk de lipjes eens en stel u voor, u brengt één lipje in de vagina in en de andere buigt zich over de vulva en trilt op de clitoris. Inderdaad, een duovibrator!

Maar hij kan ook als staafvibrator dienen (of dildo) als je beide beentjes tegelijk inbrengt. Het bijzondere van de G-Vibe is wel dat de elastische beentjes zich binnen spreiden om zich aan te passen aan de vorm van je vagina. Zo krijg je een gelijktijdige stimulatie van de twee kanten van de vagina (G-spot en de andere kant): een sensatie die niet kan worden verkregen tijdens het gebruik van een normale vibrator.

Binnenin zorgt de G-Vibe voor een aangenaam gevoel van volheid zonder de ingang te stretchen.

De bedieningsknoppen zijn ergonomisch op de handgreep geplaatst, die van hetzelfde materiaal gemaakt is als het grootste deel van de stimulator. Dit voorkomt dat de vibrator in je hand glijdt als je een glijmiddel gebruikt. Het stelt je ook in staat om een optimale vibratiestand in te stellen, snel en comfortabel. 

Meer

Inhoud van de verpakking: G-Vibe, lader, handleiding en opbergzakje.

Details

18 x 3,5 cm
Wordt geleverd met een USB-lader. Maximaal 4 uur gebruik op een lading van de batterij. Let op dat de initiële oplaadtijd 8 uur is.
Wassen met water en zeep of een speciale toy cleaner. Is waterproof.
De G-Vibe is gemaakt van hypoallergene medische siliconen.

Reviews

Zalige stimulatie

Tijdens ik gepijpt word, vind ik het heel aangenaam als de G-vibe onder mijn ballen wordt gehouden. Mijn partner vind het dan weer leuk als ik hem over de penis beweeg tijdens het pijpen. Je kan het beetje gebruiken als een grote pincet tijdens het pijpen hihi :p

Ook anaal inbrengen is best aangenaam. Dat ervaar ik wel eerder als een massageken, eerder dan bedoeling om klaar te komen :)

De g-vibe raakt mijn plekje

De g-vibe raakt mijn plekje zonder dat ik er veel moeite moet voor doen. Door het feit dat hij opengaat bij penetratie, geeft hij de indruk op verschillende manieren te bewegen in plaats van enkel te trillen. Hij is echt fantastisch!

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
119,00EUR
Beschikbaar