Form 1

Product

FORM 1 is wat u eigenlijk wil hebben, als u een "vibrerende onderbroek" zoekt.

FORM 1 is een slank, buigzaam, stil inlegvibratortje dat u stiekem onder elk kledingstuk kan dragen. Met de bijgeleverde sleeve blijft het goed op de juiste plek zitten (dus tussen of tegen de schaamlippen).

Met de bluetooth afstandsbediening kunt u zelf of met een partner (tot op tien meer afstand) heel wat pret hebben, bijvoorbeeld op openbare plekken of als voorspel / "straf".

  • Gebruik het alleen – FORM 1 ligt makkelijk in de hand en kan tegen de vulva of de clitoris gehouden worden. 
  • Met een partner – FORM 1 is heel slank, het past tussen twee lichamen tijdens penetratie, in zowel missionaris als doggie style. U kunt het ofwel tussen uw schaamlippen leggen ofwel kunt u of uw partner het vasthouden. 
  • On the go – Steek FORM 1 in de bijgeleverde "Stay-in-Place Panty Sleeve" en dan in uw favoriete broekje. Lange autoritten, date nights of zelfs saaie meetings worden een stuk leuker. Gebruik de afstandsbediening om de FORM 1 aan en uit te zetten, of om de patronen discreet te veranderen. 
  • Op afstand – Geef de FLIRT afstandsbediening aan een partner om hem of haar controle te geven over jouw plezier. 

 

 

Meer

Slank & flexibel design. Discrete vorm, licht gebogen voor meer comfort, volgt de curves en buigt mee met bewegingen. FLIRT Remote afstandsbediening bijgeleverd. Neem de controle over van op maximaal 10 meter afstand. Draagbaar, leuk voor sologebruik of met een partner. Stil en krachtig voor discreet plezier. Intuïtieve bediening - 5 niveaus van intensiteit, 5 verschillende vibratiepatronen en 5 "tease delay" patronen voor als de afstandbediening tijdelijk het contact verliest.

Details

8,0 cm x 2,5 cm op het breedste punt
High Performance Lithium herlaadbare batterij. Tot 1,5 uur te gebruiken na een laadbeurt. De afstandsbediening werkt op een meegeleverde horlogebatterij. Magnetische USB lader.
Water en zeep of toy cleaner. Waterproof, mee te nemen in bad of douche.
Weekmakervrij, platinum siliconen. Volledig waterproof.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
134,00EUR
Beschikbaar