Dolly Bi vibrator

Product

Duovibratortje uit de oplaadbare "Deluxe" reeks van het Duitse Fun Factory. 

Deze prachtige pocket size vibrator  is 17,7 cm in totaal groot met een diameter van 3,2 cm en herinnert met zijn speelse uiterlijk aan de eerste designs van Fun Factory.

Dolly Bi heeft naast zijn gebogen eerder kleine neus (voor clitoris stimulatie of om de penetratie te vergemakkelijken) ook een leuke flipper waarmee je de clitoris pleziert als je de Dolly Bi inbrengt.

Of omgekeerd, je brengt het kleine zachte flippertje in en kan dan met het hele lijfje je hele vulva stimuleren.

De Dolly Bi is als dolfijntje uiteraard 100% waterproof en oplaadbaar met de meegeleverde USB-lader.

De vorm is vooral voor clitorisstimulatie & gecombineerde vaginale en clitorale stimulatie geschikt. Aan - en uitzetten is INSTANT met de "FUN"-knop.

U kunt dus héél snel uw speeltje uit zetten, altijd handig en een hele verbetering in vergelijking met vele andere uit-knoppen op vibrators!

Het speeltje telt 6 vibratiestanden (= intensiteit van de vibratie) en 6 vibratieprogramma's (variaties zoals pulsaties of op en neer gaande vibratiegolven).

 

*** Laatste exemplaren, de Dolly Bi's zijn reeds uit productie, want FUN komt regelmatig met nieuwe modellen zoals de Cayona. Dolly Bi was en is steeds een heel populaire toy geweest zowel in de winkel als op onze home party's ***

Meer

Tenminste 8 uur opladen voor het eerste gebruik. Als het lichtje van de lader uitgaat, is uw speeltje opgeladen. Nadien niet aan de stekker laten liggen, maar opnieuw laden. Nooit leeg opbergen. De Dolly Bi heeft een reis-slot en komt zo ook toe, opdat hij niet per ongeluk zou gaan trillen. U zet het slot af door gelijktijdig op de "+" - toets en de "FUN" toets te drukken. Het slot activeren kan door gelijktijdig op de "-" - toets en de "FUN"-toets te drukken. Lees de gebruiksaanwijzing!

Details

In totaal 17,7 cm lang met een diameter van 3,2 cm.
Wordt geleverd met een magnetische USB-oplader.
Reinigen met toy cleaner zoals Pjur Med (anti-bacterieel, anti-viraal en anti-schimmel), of met water en een milde zeep. Mag in de douche of bad.
100% medisch verantwoord, hygiënisch silicone, makkelijk te reinigen.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
69,90EUR
Beschikbaar