Share XS

Product

Kleiner broertje van de Share. Ergonomische dubbele dildo die u als vrouw kunt dragen en waarmee u kunt penetreren. Net zoals de grote Share is de Share XS een functionele dubbele dildo, één van de weinige op de markt die echt plezier biedt voor beiden.

Het is een dildo die u handenvrij kunt dragen, dus zonder dildogordel. De Share XS is bedoeld om vaginaal te dragen en anaal mee te penetreren. Dus bij uitstek geschikt voor heterokoppels die eens de rollen willen omdraaien.

Het dildootje van de Share XS is echt niet intimiderend. De kans is zelfs groot dat u gauw naar een grotere anale dildo op zoek gaat! Perfect voor uw eerste keer als dubbel penetrerend koppel.

 

Meer

Alle Fun Factory dildo's, die ze zelf "Stubs" noemen, zijn gemaakt van 100% silicone. Dat maakt dat ze stevig en stabiel, maar toch flexibel zijn. Silicone is bovendien niet poreus, dus makkelijk te reinigen, en hypoallergeen. De Stubs kunnen gekoeld of opgewarmd worden in water of op de verwarming. Ze zijn alle ergonomisch gevormd, met een goede grip, en makkelijk in het gebruik. Silicone speeltjes combineren niet met silicone glijmiddel.

Details

12 cm lange vaginale dildo met diameter 3,5 cm, en 10 cm lange dildo met diameter 2,27 cm om mee te penetreren.
Silicone kunt u probleemloos reinigen met warm water en een milde zeep.
100% silicone.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
59,90EUR
Niet beschikbaar