Bondage voor Dummies 2

Product

Deze bondageworkshop is een vervolg op onze Bondage voor Beginners (Bondage voor Dummies 1). U hoeft deze niet te hebben gevolgd, maar bent bij voorkeur wel al vertrouwd met soorten touwen en veiligheidsbeginselen.

U heeft een weinig ervaring opgedaan en zin om nog meer knopen te oefenen, eventueel een harnas, hogtie of borstbondage te proberen. Deze workshop staat net als de Bondage voor Beginners 1 open voor iedereen die nieuwsgierig is en aan de slag wil met bondage, zonder uw partner in gevaar te brengen.

De workshop speelt in op de wensen van de deelnemers, die vooraf worden bevraagd. Op basis van de wensen van de deelnemers worden enkele technieken ingeoefend onder begeleiding van ervaren bondagefans. Er wordt uiteraard ook rekening gehouden met het niveau van de groep als geheel. Wil u vooraf meer info, geef ons dan gerust een belletje.

Iedereen is welkom, alleen of met twee. Koppels kunnen op mekaar oefenen, singles kunnen worden samengezet of oefenen op de lesgevers.

Waar? Loveware Shop Mechelen, Graaf Van Egmontstraat 20, 2800 Mechelen

Wanneer?  Zie beschikbare data in het dropdownmenu, telkens om 20.00u.

Kostprijs: 40,00 euro per persoon. Plaatsen beperkt.

Voertaal: Nederlands.

Inschrijven en vooraf betalen is verplicht, en kan door deze workshop aan te kopen via de "koop nu"-knop hieronder. U kan ook in de winkel komen reserveren en betalen. 

Meer info via mail aan rebecca@loveware.be of telefonisch op 015/34.88.67 van dinsdag tot zaterdag tussen 10.00u en 18.00u doorlopend.

Kruis "afhalen winkel" aan bij verzendmethode, zo vermijdt u de 5 euro verzendingskosten die voor een bedrag lager dan 50 euro worden aangerekend.

Meer

Wat? Bondage voor Beginners 2 workshop. Waar? Loveware shop, Graaf Van Egmontstraat 20, 2800 Mechelen. Wanneer? Zie beschikbare data in dropdownmenu, telkens om 20u. Plaatsen beperkt. Hoe inschrijven? Betaling vooraf verplicht, dat kan door de workshop aan te kopen via de "koop nu"-knop hieronder. Kruis "afhalen winkel" aan bij verzendmethode, zo vermijdt u de 5 euro verzendingskosten die voor een bedrag lager dan 50 euro worden aangerekend. Meer info? Natuurlijk! Stuur een mail aan rebecca@loveware.be. Kostprijs: 40,00 euro. Voertaal: Nederlands. Duur: 2 uur.

Details

Geen eigen materiaal nodig, al mag u uiteraard uw eigen touwen meebrengen. We houden onze kleren aan. Best geen te losse kledij dragen, zodat we de bondages goed kunnen zien. Vrouwen dragen best geen rok of jurk.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
40,00EUR
Beschikbaar