Bondage voor Dummies 1

Product

Deze bondageworkshop is een introductie voor iedereen die nieuwsgierig is en wil experimenteren met bondage. De workshop wordt gegeven door ervaren lesgevers, die er een leerrijke en gezellige avond van maken.

Je hoeft geen enkele ervaring te hebben. Mocht je er aan twijfelen, uiteraard houden we allemaal onze kleren aan!

Bondage is de kunst van het vastbinden, waarbij techniek en veiligheid zeer belangrijk zijn.

In onze workshop vertellen ervaren bondagefans u hoe u veilig te werk gaat, welk materiaal u nodig heeft, en natuurlijk worden ook enkele knooptechnieken uit de doeken gedaan.   

Er is gelegenheid tot oefenen, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van de groep. Komen zeker aan bod: bondage voor 2 polsen, bondage om 1 pols of enkel vast te zetten (bijv. aan het bed), eventueel een borstbondage.

Waar? Lov eware Shop Mechelen, Graaf Van Egmontstraat 20, 2800 Mechelen

Wanneer?  Zie beschikbare data in het dropdownmenu, telkens om 20.00u.

Kostprijs: 40,00 euro per persoon. Plaatsen beperkt.

Voertaal: Nederlands.

Inschrijven en vooraf betalen is verplicht, en kan door deze workshop aan te kopen via de "koop nu"-knop hieronder. U kan ook in de winkel komen reserveren en betalen. 

Meer info via mail aan rebecca@loveware.be of telefonisch op 015/34.88.67 van dinsdag tot zaterdag tussen 10.00u en 18.00u doorlopend.

Kruis "afhalen winkel" aan bij verzendmethode, zo vermijdt u de 5 euro verzendingskosten die voor een bedrag lager dan 50 euro worden aangerekend.

Meer

Wat? Bondage voor Dummies I workshop. Waar? Loveware shop, Graaf Van Egmontstraat 20, 2800 Mechelen. Wanneer? Zie beschikbare data in dropdownmenu. Telkens om 20u. Plaatsen beperkt. Hoe inschrijven? Betaling vooraf verplicht, dat kan door de workshop aan te kopen via de "koop nu"-knop hieronder. Kruis "afhalen winkel" aan bij verzendmethode, zo vermijdt u de 5 euro verzendingskosten die voor een bedrag lager dan 50 euro worden aangerekend. Meer info? Natuurlijk! Stuur een mail aan rebecca@loveware.be. Kostprijs: 40,00 euro. Voertaal: Nederlands. Duur: 2 uur.

Details

Geen eigen materiaal nodig. We houden onze kleren aan. Best geen te losse kledij dragen, zodat we de bondages goed kunnen zien.

Reviews

Heeeeeel interessante

Heeeeeel interessante workshop ! Zeker aan te raden als je eerste stapjes neemt in bondage, zoals ikzelf :D 

Veiligheid en technieken worden aangeleerd door iemand met kennis van zaken :D

Hopelijk komt de cursus voor 'gevorderden' er ook door ! 

bondageworkshop

beste,

ik heb totaal geen ervaring maar wel interesse;
kan je me nadien eventueel iemand aanbevelen om concreet dat te mogen ondergaan?

thx

aanbeveling

je kan kijken op de facebookpagina van de bondageworkshops en hen een berichtje sturen, ik denk wel dat ze je wegwijs kunnen maken!

bondage for dummies 2

Dag Matthias,
Bedankt voor je enthousiaste reactie. Sinds een tijdje is er inderdaad een vervolg op de dummies 2.
Onze eerstvolgende workshop "bondage for dummies 2" zal doorgaan in april 2017

Dag Kris,Wijzelf kunnen

Dag Kris,

Wijzelf kunnen natuurlijk niet onderhandelen, maar zijn wel al meer dan 14 jaar ermee bezig, dus kunnen je zeker een aantal tips geven. Op de eerste workshop ontvang je ook een klein documentje met de belangrijkste veiligheidsregels en een aantal tips. Daar doen we ook een aanbeveling van een aantal goede, informatieve Nederlandstalige websites. Op enkele van deze websites zit ook een forum waar je dit soort vragen kan stellen. Ik weet ook wel een aantal goede websites voor contactadvertenties en speelmogelijkheden, dus stuur ons gerust een berichtje op Facebook en we bekijken jouw vragen even heel concreet.

groetjes

Tessa

review

Een review van een van de eerste edities van deze workshop vindt u hier.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
40,00EUR
Beschikbaar