Vibrerende ring met diertje

Product

Dit schattige koppelspeeltje is erg flexibel en zacht, en is bedoeld om zijn orgasme een pak intenser te maken en een eventuele vrouwelijke partner wat extra clitorisstimulatie te bezorgen.

Zoals bij alle penisringen wordt door middel van een ring aan de basis van de erectie, voor een stijvere penis gezorgd. De grotere buitenring kan u over de balzak heen trekken, zodat u ook daar "geringd" bent.

Dat geeft een heel apart gevoel: uw ballen worden als het ware gelift, en uw orgasme zal er een stuk intenser door worden.

Alsof dat nog niet voldoende is, is er een extra vibratortje voorzien om eventueel uw perineum, uw balzak, of een clitoris mee te strelen, mocht zoiets zich in de buurt bevinden. Het vibratortje kan uiteraard ook verwijderd worden om de ring te reinigen, of om als apart speeltje te worden gebruikt.

 

Meer

Zeer flexibele ring, geen zorgen, u past er echt wel in. Een penisring die het bloed afknelt mag u sowieso best niet langer dan een 20-tal minuten dragen. Lijkt ons ruim voldoende voor wat u er mee van plan bent!

Details

3x LR44 knopcelbatterijen. Meegeleverd.
Goed reinigen met antibacteriële toy cleaner. Dit materiaal is poreus. Eerst de vibrator verwijderen!
TPE-rubber (thermoplastisch elastomeer). ABS voor het vibratortje.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
18,95EUR
Niet beschikbaar

Dit product werd reeds getest

nonunsenses
20/01/2013 - 13:36

Een tweetal maand geleden kreeg ik twee cockrings opgestuurd om uit te testen. Het verschil tussen de twee kon niet groter zijn. De oude generatie werd vertegenwoordigd door de 'Turtle Cock Ring' van Seven Creations, de nieuwe generatie door 'Oden 2' van Lelo. Aan mij om te zien wat ik er zelf van vond.