Rosebuds Tailbud Paardenstaart

€109.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Adding to cart… The item has been added

Buttplugs zijn erg populair, en dat is begrijpelijk.

Bij mannen masseert een plug de prostaat, bij vrouwen vernauwt het de vagina en masseert het onrechtstreeks de G-spot. Elke beweging tijdens vaginale penetratie, wordt zo vele malen intenser.  

Dus goed, een buttplug. U wil er een, ik wéét het gewoon. Maar hoe gaat u dat thuis verkopen?

Wel, ik garandeer u bonuspunten als de plug er prachtig uit ziet, doet wat het moet doen en in een juwelendoosje wordt gepresenteerd!

Want zeg nu zelf: waarom zou je een random lelijke buttplug kopen, als je ook een juweel kunt kopen, de billen van uw partner waardig?

Enter: Rosebuds plugs.

Prachtige roestvrij stalen plugs, met de hand gemaakt in Frankrijk. Heel zwaar, heel glad en shiny, superieur afgewerkt.

Deze heeft een twist, namelijk een samengebonden staart van echt paardenhaar, gevat in een bronzen tussenstuk dat de staart op zijn plaats houdt.

Je kan de toy ook als een zweepje hanteren. Voor als je van deze speciale vorm van strelen houdt. Een kinky voorspel of naspel...

De originele Rosebuds werden al veel geïmiteerd, maar de kwaliteit en esthetiek ervan is nooit geëvenaard. Overtuig uzelf door ze met andere metalen plugs te komen vergelijken in de winkel!

Lengte van de plug zelf 6,1 cm
Diameter 3 cm
Totale lengte 12,5 cm
Gewicht 236 g
 
Roestvrij staal. Hypoallergeen.
Makkelijk te reinigen met water en zeep.
De paardenstaart kan je wassen en drogen zoals echt haar.
 
2 jaar garantie