Skip to main content

PLAY KIT Cadeaubox Fun Factory

€229.00
(No reviews yet)
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen

Een tweede killer giftbox (naast de OHHH BOX) van Fun Factory! Met premium toys voor koppels en mensen met een penis. Samen een collectie waar je iets aan hebt. Compleet met bijpassend glijmiddel en cleaner. Aan een voordeelprijs!

Wat zit er in de box?

COBRA LIBRE, de unieke vibrator voor de eikel van de penis. Een precieze, flexibele pasvorm waardoor je - met glijmiddel en wat beweging - bij het heen en weer bewegen een zuigsensatie krijgt. De vibraties zijn heel krachtig en concentreren zich over de hele corona (het randje) van de eikel. 

MANTA in Deep Sea Blue. Volgens kenners een van de beste externe toy op de markt. De Manta is een vibrerende stroker voor de schacht en de eikel van de penis, maar kan ook op vulva's gebruikt worden en tijdens penetratieseks. De Manta wordt dan een brede cockring zonder afspannend effect, maar des te leuker voor de partner die er tegenaan wrijft.

BOOTIE RING combinatie van cockring en anale plug. Bootie is onze all-time favourite anale toy voor beginners. Bootie is klein, maar voel je toch heel goed zitten. Bootie geeft een aangename druk op de prostaat terwijl je om het even welke andere activiteit uitvoert. Maakt je liefdesspel of masturbatiesessie extra intens. De zachte en flexibele ring past rond de penis en de ballen tegelijk, en zorgt zo voor een constrictie die je orgasme langer doet duren.

TOYBAG M en TOYBAG XS voor het stofvrij opbergen van je toys. Ademende tasjes zijn dat die zo in de wasmachine kunnen.

TOYFLUID op waterbasis, een must voor sekstoys in silicone. 100ml

CLEANER voor het reinigen van je toys op een veilige en snelle manier, in een handig spuitbusje. 100ml

Alle toys van Fun Factory zijn waterproof en oplaadbaar. Ze zijn in medisch silicone van de hoogste graad vervaardigd, zodat er geen onzuiverheden in het materiaal kunnen achterblijven. Toys van Fun Factory zien er ook na vijftien jaar gebruik nog steeds even mooi uit.

 

Prijs van de afzonderlijke producten: 294,50 euro.

Prijs van de deze box: 229,00 euro. Een korting van 22% is dat!

Beperkte vooraad.

2 jaar garantie