Pjur original bodyglide

Product

Pjur® Original is het best verkopende siliconen glijmiddel ter wereld. Een echte klassieker die een aangename, langdurige vochtigheid geeft en uw huid glad en zijdezacht maakt. Pjur® Original is supergeconcentreerd en een uitstekende keuze voor alle intieme handelingen, zowel op de huid als inwendig.

Pjur® Original is smaakloos en geurloos, en wordt niet door de huid opgenomen (in tegenstelling tot watergebaseerde glijmiddelen). Het is daarom een geschikt alternatief voor personen die snel last hebben van gevoeligheden of zelfs allergische reacties op watergebaseerde gels.

De samenstelling is vergelijkbaar met die van Pjur Med Premium glide, maar voelt iets dikker aan.

Pjur® Original is net als de Premium glide ook ideaal voor een zachte lichaamsmassage, u heeft er niet veel van nodig. Wij garanderen dat u terug zal komen voor meer. 

Meer

Geur- en smaakloos. Pjur Original Bodyglide is nooit plakkerig en trekt niet in de huid, waardoor het zeer duurzaam is in gebruik. Aangewezen voor het versterken van het gevoel bij alle mogelijke seksuele handelingen, en bij uitstek geschikt voor wederzijds strelen en masturberen. Vrij van parfum of bewaarmiddelen. Geschikt voor gebruik met latex condooms. Niet zaaddodend.

Details

Ingrediënten (INCI): cyclopentasiloxane, dimethicone, dimethiconol.

Reviews

heel aangenaam

Vroeger zei ik altijd dat ik geen voorstander was van siliconen-glijmiddel ! Ik vond dat altijd zo plakkerig !

Maar over dit glijmiddel durf ik wel te zeggen dat het een uitzondering op de regel is. Het geeft een leukere glijding & een leuker gevoel tijdens het vrijen dan waterbasis-glijmiddel naar mijn mening !

Het is een beetje olie-achtig van textuur. Plakken doet het zeker niet, maar moet wel zeggen dat het wat langer duurt om jezelf weer te reinigen na het vrijen tgo waterbasis-glijmiddel, wat onmiddelijk oplost met water.

Maar eh, vergeet dat laatste, want dat zaliger gevoel tijdens het vrijen is veeeeeeel belangrijker, dan het reinigen achteraf, toch wat mij betreft althans!

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
18,99EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
28/05/2016 - 16:23

Het maakt niet uit of je een beetje droog bent of juist zo nat als een spons, het juiste glijmiddel kan seks compleet anders doen aanvoelen en de manier waarop je seks beleeft voor altijd veranderen!

Hier is alles wat je moet weten over glijmiddelen in een notendop.