Skip to main content

OHHH BOX Cadeaubox Fun Factory

€279.90
(No reviews yet)
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen

OHHH is inderdaad de reactie toen ik van deze nieuwe giftboxes van Fun Factory hoorde. Een mooie box, met premium toys die samen een collectie maken waar je iets aan hebt. Compleet met bijpassend glijmiddel en cleaner. Aan een voordeelprijs!

Wat zit er in de box?

Pulsevibe SUNDAZE in Pistachio. De nieuwste toy voor de zondagse speeltijd. Een toy waarmee je al je zenuwuiteinden kan aanspreken, zowel inwending als uitwendig een spannende ontdekking met verrassende resultaten.

VOLTA in Petrol. Volgens kenners een van de beste, zoniet de beste externe toy op de markt. Voor alle lichamen heeft Volta wel iets in petto. Heerlijk bij voorspel of orale seks.

BE ONE vingervibrator. Een unieke toy voor koppels die houden van strelen en masseren. De discreetste en krachtigste vingervibrator in de stoere zwarte uitvoering. 

TOYBAG M en TOYBAG XS voor het stofvrij opbergen van je toys. Ademende tasjes zijn dat die zo in de wasmachine kunnen.

TOYFLUID op waterbasis, een must voor sekstoys in silicone. 100ml

CLEANER voor het reinigen van je toys op een veilige en snelle manier, in een handig spuitbusje. 100ml

Alle toys van Fun Factory zijn waterproof en oplaadbaar. Ze zijn in medisch silicone van de hoogste graad vervaardigd, zodat er geen onzuiverheden in het materiaal kunnen achterblijven. Toys van Fun Factory zien er ook na vijftien jaar gebruik nog steeds even mooi uit.

 

Prijs van de afzonderlijke producten: 339,50 euro.

Prijs van de deze box: 279,90 euro. Een korting van 18% is dat!

Beperkte vooraad.

2 jaar garantie op de toys