Nookii

Product

Nookii is een Engelstalig spel voor volwassenen. Je speelt niet met pionnetjes op een bord, maar met instructies die je aan je partner voorleest.

Je speelt dus met dominantie, want je partner moet jouw instructies opvolgen terwijl je ze voorleest.

Je gooit met de dobbelstenen, kiest een kaartje, zet de meegeleverde timer op en kijkt er op toe dat je partner al jouw instructies woord voor woord uitvoert.

Wat kan er zoal gevraagd worden? Dat jullie kussen, dat je je partner vastbindt, dat je met je armen en benen gespreid en je hoofd naar de muur toe gaat staan, dat je met je tong het lichaam van de ander bewerkt, en vooral dat je heel veel plezier hebt samen.

Net zo geschikt voor hetero als voor gay, lesbische of transgender koppels.

OPGELET het spel is Engelstalig.

Meer

Nookii is hét cadeau tussen partners die elkaar op seksueel vlak beter willen leren kennen en plezieren. Het is een staalkaart van wat voorspel en verleiding te bieden hebben. Het is een spel dat aandacht voor goede seks stimuleert en jullie allebei een high zal geven, als natuurlijk gevolg van de endorfines die vrijkomen tijdens een bevredigende vrijpartij. Nookii werd uitgebreid getest om er voor te zorgen dat jullie je handen niet van mekaar zullen kunnen afhouden. Het doel is eenvoudig: genieten van je partner! OPGELET het spel is Engelstalig.

Details

Duur van elk spel: 30 minuten. Per spel worden 6 kaarten gebruikt.
Paars en roze doos met paars en roze kaartjes.
Bevat 90 kaarten met gedetailleerde instructies, 2 dobbelstenen, 1 timer, 1 zijden sjaaltje, 1 'DO NOT DISTURB' deurhanger en spelregels. OPGELET het spel is Engelstalig.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
29,95EUR
Niet beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
18/12/2011 - 16:13

De laatste tijd buitelen sekstoyfabrikanten en merken over mekaar heen om te verkondigen hoe vrouwvriendelijk ze wel niet zijn. De echte vrouwelijke ontwerpteams en merken opgericht door vrouwen zijn niettemin nog steeds zeldzaam.

Lovelycouple
15/07/2009 - 15:31

Je neemt de dobbelstenen en gooit. Een vier en een vijf. Je zet het klokje op negen minuten, en je neemt de kaart met "mmmm" op de rugkant. Je staat recht en beveelt "Kom met je gezicht naar mij toe voor me staan, leg je handen op mijn billen en trek me naar je toe". Je plaatst je handen rond je partner en zegt: "Begin met me zachtjes te zoenen en laat me dan de meest diepe, passionele kus voelen die je kunt geven. Sla je armen helemaal om me heen en knuffel me in tien-seconden beurten.