YESforLOV massagekaars enivrante

Product

Een massagekaars is een sfeervolle aanwinst voor uw intiem leven als koppel. U steekt de kaars aan, wordt gedwongen om tien minuten te wachten en aldus in de sfeer te komen, blaast de kaars uit en giet een beetje olie in uw handen of rechtstreeks op de rug van uw partner.

Het is zalig warm masseren met zo'n kaars!

De YESforLOV massagekaars ruikt heerlijk en heeft een heel goeie kwaliteit olie: soja-olie (van biologische oorsprong), sesamolie en kokosolie. Allemaal letterlijk "lekker" voor de huid.

Alles 100% plantaardig zonder toevoegingen en chemicaliën.

U kunt deze massagekaars zeker twintig à vijfentwintig keer gebruiken voor een goeie lichaamsmassage.

Het parfum "affolante" van YESforLOV heeft iets heel sensueels, niet té nadrukkelijk maar wel geurig, kruidig.. gecreëerd in Parijs door dezelfde "neus" als die van "Angel" van Thierry Mugler. Het heeft er ook wel een klein beetje van weg.

Het parfum van deze "enivrante" is zacht en zoetig op een verfijnde manier, met hints van vanille en fleur de frangipanier. Geproduceerd in Parijs.

Of kom ze besnuffelen in de winkel of op één van onze party's ;-)

Meer

Test de olie op de huid, voor het eerste gebruik, om het risico op allergieën te vermijden. Spoel af in geval van roodheid of irritatie.Vermijd het contact met slijmvliezen en andere gevoelige zones (ogen, wondjes...). Niet inslikken. Het deksel niet terugplaatsen tijdens het gebruik van de kaars. Doof de kaars na gebruik. Laat de kaars nooit zonder toezicht branden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Plaats de kaars op een niet-ontvlambaar oppervlakte. Laat de kaars niet langer dan 3 opeenvolgende uren branden.

Details

120 gram.
HYDROGENATED VEGETABLE OIL, HYDROGENATED PALM KERNEL OIL, PARFUM ( FRAGRANCE), SESAMUM INDICUM ( SESAME) SEED OIL, CERA ALBA ( BEESWAX), CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZY CINNAMATE, BENZIL SALICYLATE, CINNAMYM ALCOHOL, CITRONELLOL, EUGENOL, ALPHA ISO METHYL, IONONE, GERANIOL, ISOEUGENOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
29,95EUR
Beschikbaar