YESforLOV Elixir de Couple

Product

De exquise sensaties van warm/koud van het YESforLOV Elixir de Couple “Sensations & Prouesses” (kun je vertalen als “Sensaties en Prestaties”) versterken de clitorale opwinding én de prestaties van de penis, met het grootst mogelijke respect voor de delicate huid en slijmvliezen van de intieme delen.

Neem een druppel van de gel ter grootte van een erwt en masseer deze over de glans en de voor en achterkant van de penis. Masseer het product zachtjes in met duim en wijsvinger, gedurende ongeveer 30 seconden om het product goed te laten absorberen, terwijl er een klein laagje op de huid blijft zodat de partner mee van het product kan genieten. Wrijf dan de penis tegen de geslachtsdelen van de partner.  

Het product geeft de sensatie van warmte en koude tegelijk, het doet de clitoris en de G-spot opzwellen. Voor mannen verhoogt de gel het gevoel van opwinding terwijl tegelijkertijd de controle toeneemt.

Sensations & Prowess Couples Elixir kan ook gebruikt worden voor vrouw-vrouw en man-man koppels. Voor een dieper en intenser orgasme en verhoogde prestaties.


Meer

100% Made in France in een door gynaecologen getest productieproces. Veilig voor intieme huid en slijmvliezen volgens ISO standaarden 10993-5 en 10993-10. Medisch hulpmiddel volgens CE 0459. YESforLOV Sensations & Prowess Couples Elixir is een heerlijke toevoeging aan het seksuele spel.

Details

Tube van 30 ml

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
34,90EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
26/08/2017 - 18:29

Gezocht: testers van het nieuwe ELIXIR DE COUPLE van YESforLOV

Ik ben grote fan van het merk YESforLOV. Hun 2-in-1 gels, glijmiddelen en massageoliën zijn vele malen beter dan de gangbare, bekendere merken die je bij de drogist of apotheker kan vinden.