We-Vibe 4 plus

Product

We-Vibe 4 is dé draagbare vibrator voor gebruik tijdens penetratie, met afstandsbediening, én nu met de bijkomende mogelijkheid om de vibrator te bedienen via uw smartphone!

Dankzij een veilige WIFI connectie kan u de vibrator - via een smartphone die in de buurt is van het speeltje - van over de hele wereld controleren. Bent u dichterbij, dan kunt u de apparaten ook via bluetooth connecteren. De app kan u gewoon downloaden in de appstore of Google play. Vanaf Bluetooth 4.0. Iphone 4S/iOS 7 of hoger, en Android OS 4.3 of hoger.

De We-Vibe 4 is een speeltje om alleen te dragen als vrouw, of om te dragen tijdens penetratie. De We-Vibe 4 plus heeft net als haar voorgangers twee flexibele beentjes, die samen een "C" vormen, waarvan één beentje het G-spot deel is en het andere het clitoris-deel.

Het kleinere G-spot deel breng je in de vagina in, waar het zich achter het schaambeen plaatst. Het dikkere clitoris-deel nestelt zich tussen de schaamlippen, waar het met de druk van het bekken van de man een intense stimulatie van de clitoris geeft.

Inwendig krijg je, louter door de vorm van het speeltje, een heel ander vrij-gevoel als koppel. De vagina voelt anders (nauwer) aan, de druk op de G-spot is veel groter.

Als je het speeltje aanzet (met of zonder de afstandsbediening) is de kans op een spetterend orgasme voor beiden vrij groot. Beide beentjes kunnen onafhankelijk van mekaar, gezamenlijk of in "echo" met mekaar (beurtelings) vibreren. En dat doet het dan nog op geruisloze wijze ook. Een uitermate orgastische ervaring.

Absoute aanrader!

 

 

 

Meer

De We-Vibe 4 is een silicone vibrator, dus zeer lichaamsveilig, niet poreus en makkelijk te reinigen. Het speeltje is 100% waterproof en kan eventueel mee in de douche. Ook om makkelijk te reinigen is dit interessant. Er is één knop om de vibrator aan te zetten, en waarmee u de zes standen kan bereiken. Of u synchroniseert de afstandsbedienig met het speeltje en bedient de We-Vibe 4 zo. Met de afstandbediening kan de intensiteit van de We-Vibe 4 fijner worden afgestemd, er zijn 10 niveaus. De motoren in het uitwendige deel en inwendige deel zijn nu onafhankelijk van mekaar te bedienen. Als u de app downloadt, heeft u de mogelijkheid om uw smartphone als afstandsbediening te gebruiken! Als u nog nooit een vibrator heeft geprobeerd, probeert u hem best eerst alleen uit of probeert u best eerst een gewone uitwendige vibrator. Ook is glijmiddel een must om van dit speeltje te genieten.

Details

7,4 cm lang, 4,2 cm hoog en 3,1 cm breed.
Duurzame herlaadbare batterij met USB-lader. De afstandsbediening bevat een vervangbare CR2032 lithium knoopcelbatterij. Een opgeladen We-Vibe trilt ongeveer drie uur lang. Voor het eerste gebruik dient de We-Vibe 6u lang opgeladen te worden. Er is een uitgebreide gebruiksaanwijzing in het Nederlands.
100% waterproof. Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel. Makkelijk te reinigen met water en zeep of toy cleaner. Gebruik geen alcohol om uw sekstoys te reinigen.
100% medisch silicone, dat zijdezacht aanvoelt.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
149,00EUR
Niet beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
19/09/2012 - 16:09

Deze houding, die in het Westen heel normaal is, noemt men de missionarishouding omdat deze in de Afrikaanse culturen volstrekt onbekend was. Of dat zegt men toch!

Rebecca
11/08/2012 - 11:55

De We-Vibe is een echte hype. Maar niet iedereen is wild enthousiast. Zelf hebben we dit speeltje nog niet uitgeprobeerd, dus waren we erg blij toen we een tijdje geleden deze spontane review in de mailbox kregen.

Travis Bickle
13/04/2009 - 12:09

De uitvinders van seksspeeltjes zijn zonder enige twijfel een zootje ongeregeld met fantasie en van die combinatie houd ik wel. De mensen die de namen bedenken voor deze toys zijn daarentegen gefrustreerde copywriters die nergens anders aan de bak kwamen en ons daarvoor subtiel laten boeten met namen als bijvoorbeeld het oer-onoriginele ‘We-Vibe’. Vrij vertaald: we vibreren. Wat mij redelijk normaal lijkt voor een vibrator.