Tantus Perfect Plug Plus

Product

Deze "Perfect Plug Plus" is een mooi opstapje naar verdere anale seks, als u al een Bootie, een Ripple of andere kleinere plug heeft geprobeerd.

Het zachte, gladde oppervlak voelt fluwelig aan.

De meegeleverde waterproof bullet met drie standen voegt vibratie toe voor een intensere sensatie.

De Perfect Plug Plus is lang, maar heel flexibel, en plooit zich helemaal naar uw natuurlijke curves.

De plug blijft heel goed zitten als u hem langer wil dragen: de greep is als een klein ankertje, het zit perfect comfortabel tussen de billen.


Tantus toys worden met de hand gemaakt in de VS in superieur hygiënisch silicone. 

Verkrijgbaar online en in de winkel in Mechelen.

Meer

Tantus toys worden met de hand gemaakt in de VS. Silicone is de beste optie voor mensen met een gevoelige huid of een allergie aan latex. Het premium materiaal is inert en veroorzaakt geen uitslag, irritaties of infecties. Silicone toys kunt u veilig met een partner delen, en zowel voor anale als vaginale penetratie gebruiken, als u ze tussendoor desinfecteert. Er zijn meerdere manieren om een silicone toy te reinigen: wassen met warm water en zeep en aan de lucht laten drogen; gedurende 10 minuten in kokend water dompelen en aan de lucht laten drogen, of de toy bovenaan in de vaatwasser leggen. Niet vergeten vooraf de vibrerende kogel te verwijderen.

Details

Diameter: 3 cm In te brengen lengte: 10,2 cm
Kogelvibrator met drie standen, meegeleverde N-batterij.
Zwart.
Voor het eerste gebruik en na elk volgend gebruik reinigen met heet water en een milde zeep. Toys in silicone zijn niet poreus zodat ze makkelijk en grondig te reinigen zijn.
Tantus Toys zijn gemaakt van 100% premium silicone. Silicone is hypoallergeen, vrij van ftalaten en geurloos.

Reviews

TANTUS PERFECT PLUG PLUS

Ik heb onlangs een bon gekregen en was eens aan het neuzen bij de nieuwe speeltjes. Hierbij vond ik de tantus perfect plug plus en lijkt me ook wel interessant. Nu had ik gelezen dat het een opstap is na dat je de booty of ripple ook hebt gebruikt. Ik heb geen één van beiden. Is het noodzakelijk om deze eerst te hebben of niet? Ook had ik de vraag of deze volledig waterproof is of niet. Met vriendelijke groetjes

Hij is wat groter dan Ripple

Hij is wat groter dan Ripple en Bootie, maar zeker niet onoverkomelijk. Eerder een middelmaatje! Net zoals Ripple en Bootie is de perfect plug van heel flexibele maar toch stevige silicone gemaakt. En jazeker, helemaal waterproof.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
40,00EUR
Beschikbaar