Rechargeable Magic Wand Vibrator

Product

De meeste bekende en meest populaire "personal massager"! De Magic Wand Original is al meer dan 30 jaar op de markt en vanuit de VS eindelijk ook in Europa verkrijgbaar (mits adapter die u zelf dient te voorzien, zie bijvoorbeeld hier).

Deze Magic Wand Original stond vroeger ook bekend als de "Hitachi Magic Wand" en is een zeer geliefd product dat absoluut niet teleur stelt.

Deze herlaadbare versie is hetzelfde als de originele, de zachte silicone bol masseert uw spieren of uw kruis met krachtige, ontspannende vibraties daar waar u ze het meest nodig heeft.

Het enige verschil is dat u voor deze versie geen stopcontact in de buurt nodig hebt. U kan hem overal meenemen. 

De Rechargeable Magic Wand vibrator kan ook gebruikt worden terwijl hij in het stopcontact is ingeplugd, zeer handig als u weinig geduld heeft. 

Een grote klassieker!

 

Meer

Nu vier snelheden en meerdere pulsatiestanden (voordien slechts twee standen). Laadt snel op en trilt 3 uur op één lading. Compatibel met watergebaseerde en hybride glijmiddelen.

Details

Lengte: 32cm Breedte kop: 6cm
Silicone Bol.
Nu een silicone bol (voordien was dit in vinyl).

Reviews

Heel speciaal!!!

Nog maar pas gekocht en meteen getest....een vibrator die met niets te vergelijken is . Zelfs wanneer je een doorgewinterd vibrator kenner bent zullen we maar zeggen ,is dit wel even wat anders. De trillingen verspreiden zich niet enkel over clitoris maar over de ganse onderbuik. Het is even wennen maar eens je naar je hoogtepunt gaat is er geen vergelijk, het is dieper en langduriger dan tot nog toe bij enig andere vibrator. Vooral nadien gloeit je genitale zone letterlijk nog na en voel je ook letterlijk van je vingertoppen tot je tenen een complete lichaamsontspanning. Ook heel lekker als je partner hem zachtjes over je vagina en anus laat bewegen. Bijzondere vibrator, een aanrader maar je moet hem even leren kennen maar nadien....vrees dat het een constante zal worden tijdens liefdesspelletjes!

 

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
179,00EUR
Beschikbaar