Pelottes set van 5 in silicone

Product

Vaginisme is een vervelende aandoening waarbij je vagina gaat spasmen of samentrekken, zodat penetratie pijnlijk is of onmogelijk. Vaginisme komt bij zo'n 4 op de 100 vrouwen voor.

Er zijn meerdere oorzaken, maar het goede nieuws is dat behandeling mogelijk is en in de meeste gevallen succesvol.

Wil je aan de slag met dilatoren (ook fantoompjes of pelottes genoemd), dan kom je vaak uit bij eerder klinische, plastic staafjes in meerdere diktes.

Het geheim van succes met deze oefeningen is regelmaat. De kans op succes wordt groter als je pelottes set aangenaam is om naar te kijken, en fijn om te voelen en te gebruiken.

Onze pelottes set is een aantrekkelijke, moderne set in hoogwaardig silicone. Dit materiaal is zacht maar toch stevig, en uiterst hygiënisch.

De 5 fantoompjes in verschillende diktes hebben een ergonomische curve, zodat ze nog makkelijker in te brengen zijn.

De "loop" ofte de cirkel voor je vingers maken het makkelijker om de pelotte vast te houden, OF je zou ze er de kogelvibrator van Fun Factory in kwijt kunnen* zodat je pelotte vibreert. Vibraties helpen je om te ontspannen en maken de oefeningen eens zo leuk.

Kijk bij de tab details voor meer info over de precieze afmetingen.

Kijk bij de tab meer voor meer info over de oefeningen.

Met specifieke vragen en een individueel behandelplan ga je best naar een gespecialiseerde therapeute.

* past in de loop van de kleinste drie pelottes.

 

Meer

Het doel van de oefeningen met de pelottes (kunststofstaafjes) is het leren ontspannen van de bekkenbodemspieren. Het beste is om in het begin dagelijks te oefenen. Ga op je rug liggen met je hoofd en schouders gesteund. Plaats je benen gebogen en een beetje uit elkaar (een andere mogelijkheid is staan met één voet op een verhoging). Breng wat glijmiddel aan op de pelotte en rond de opening van de vagina. Breng voorzichtig de pelotte in zover als dat voor jou comfortabel is. Het mag drukkend of rekkend voelen maar het mag niet pijnlijk zijn. Je kan nu de pelotte rustig op en neer bewegen voor een paar minuten (minder mag ook). Je kunt de op een na kleinste pelotte inbrengen als de voorgaande pelotte pijnloos in te brengen is, Zo ga je door tot je bij de grootste pelotte uitkomt, als je ook deze pijnloos kunt inbrengen, kunt je starten met (weer) gemeenschap hebben.

Details

Dilator 1: 7,5cm x 1,25cm Dilator 2: 9cm x 2cm Dilator 3: 10,75cm x 2cm Dilator 4: 12,75cm x 2,5cm Dilator 5: 14cm x 3,25cm
Verschillende tinten roze.
Reinigen met toy cleaner of met warm water en zeep. Naspoelen met gewoon water.
100% silicone.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
79,99EUR
Beschikbaar