Kiiroo Onyx + Pearl set

Product

Met deze set kun je overal ter wereld de aanraking van je partner voelen, in real-time.

De KIIROO Onyx is de eerste "teledildonic" masturbator, een speeltje voor mannen dat stimulatie van op afstand, ook over het net, mogelijk maakt. De bijbehorende vibrator Pearl kan de bewegingen van de Onyx ontvangen en doorgeven, en omgekeerd.

Omdat je de bewegingen van je partner kunt "ontvangen", maakt deze set dus intieme interactie en aanraking over het internet mogelijk. Dit geeft een nieuwe dimensie aan masturberen, aan webcammen, aan spelletjes op afstand..

In Onyx zitten 10 samenknijpende ringen die samenwerken om je het gevoel van real-time geslachtsgemeenschap te geven.

Elke Onyx is in staat om te verbinden met een KIIROO Pearl, of een andere KIIROO Onyx, en gegevens van die apparaten te ontvangen.

Bekijk hier een aantal verhelderende filmpjes over deze geavanceerde koppelspeeltjes.

De set bestaat uit de Onyx masturbator en de Pearl vibrator. 

** 10% korting voor de eerste twee bestellers. Gebruik de code TELEDILDONICS. **

Meer

Starten: Aan te sluiten via Bluetooth en internet, versterkt door een videochat platform. De Nederlandstalige gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd. Haal uit de verpakking, plug Onyx en Pearl in en wacht tot het lampje voor het opladen uit gaat (dit duurt ongeveer 5 uur). Om te gebruiken met een partner, start de computer op en zorg ervoor dat Bluetooth ingeschakeld is. Doe vervolgens de Onyx aan door op de knop in de buurt van de basis te drukken. Onyx en Pearl gaan automatisch op Bluetooth Partner-stand, en zijn klaar om een signaal te ontvangen. Voor de eerste automatische modus, druk nog een keer op de knop, en dan nog een keer voor de tweede automatische modus. Als je handmatig wilt spelen, druk je nogmaals op de knop, en begin te strelen tussen de haakjes. Connectiviteit: Op het KIIROO sociaal platform, kan je veilig verbinding maken met je partner. Of je nu in dezelfde kamer bent of op duizenden kilometers verderop, je kunt de aanraking voelen. Je kunt ook gewoon gebruik maken met Skype, FaceTime en andere platforms. Veiligheid KIIROO's platform is niet alleen revolutionair: het is een hele nieuwe ervaring die volledig veilig is. Elke sessie wordt individueel genummerd, alleen zichtbaar voor jou en je partner. KIIROO slaat ook geen gegevens op op hun server. Jouw informatie is van jou, net als de intimiteit die je deelt. Als je online wilt spelen, kun je de apparaten eenvoudig lokaal aansluiten op je computer via Bluetooth.

Details

Oplaadbaar. Laadtijd ongeveer vijf uur voor het eerste gebruik.
Reinigen met water en zeep.
Fleslight sleeve binnenin de ABS plastic masturbator Onyx. ABS plastics met silicone afwerking voor de Pearl.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
369,00EUR
Beschikbaar