Bend over Intermediate

Product

De Bend Over Intermediate Kit lijkt op de Bend Over Beginner, het enige verschil is de kleur (zwart in plaats van paars) en de grootte van de mee geleverde Silk dildo's.

Bij de Beginner is de kleine dildo zeer klein (een fijn anaal dildootje - Silk Small). Bij de Intermediate kun je van twee vaginale dildo's spreken (Silk Medium en Silk Large), hoewel ze ook allebei anaal te gebruiken zijn.

De dildo's zijn van superieur medisch en zeer glad silicone gemaakt. De Silk Medium meet 2,5 cm x 14 cm en de Silk Large meet 3,8 x op 17,5 cm. Ze voelen heel lekker, zonder enig naadje, dus volledig glad en soepel.

De kit bevat een comfortabel fluwelig harnas dat gewoon in de wasmachine kan worden gewassen. De gordel is aanpasbaar zowel op de heupen als tussen de benen.

Verder een uitneembare O-ring die de dildo vasthoudt. (Er worden twee O-ringen meegeleverd, passend bij de dildo's). De ring kan steeds worden vervangen door een grotere, als u een dikkere dildo wil gaan proberen.

In het harnas is een opbergzakje voor een meegeleverde kogelvibrator ingewerkt. Deze kan worden verwijderd, maar biedt een extra sensatie aan de gevende partner.

U kunt ten allen tijde deze kogel aan- en uitzetten of er voor kiezen deze manueel als extra cllitoris vibratortje in te zetten.

Een perfecte harnaskit van superieure kwaliteit.

Meer

Als u met een harnas gaat spelen, dient u de gordel dicht tegen de pelvis aan te snoeren, zodat de dildo stevig op zijn plaats zit. Dat is belangrijk voor de stabiliteit en geeft u de nodige controle als gevende partner. Uw zwaartepunt verandert mogelijk als u een dildo draagt. Daarom raden wij aan om de gordel met dildo een tijdje te dragen om aan het gevoel te wennen, alvorens u het geheel intiem gebruikt.

Details

Afmetingen van de dildo's: 2,5 cm op 14 cm en 3,8 cm op 17,50 cm. De gordel is aanpasbaar tussen de benen en op de heupen en past voor heupbreedtes tot 152 cm
Meegeleverd en vervangbaar.
De silicone dildo's kunt u probleemloos reinigen met warm water en zeep. Het harnas kunt u in de machine wassen nadat u de kogel heeft verwijderd.
100% silicone.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
159,90EUR
Beschikbaar