Melanie bolle anale plug in glas

€34.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Adding to cart… The item has been added

Grotere bolle glazen plug voor de liefhebbers van iets uitdagender anale plugs. Mooi mettalic glanzend uiterlijk.

Omdat glas zo glad is schuiven die dingen relatief makkelijk naar binnen. Vooral als je er wat glijmiddel aan toevoegt. En dat mag silicone zijn, wat nog eens een extra laag superieure gladheid toevoegt.

Deze glazen plugs zijn handgeblazen, gehard en veilig voor gebruik. Tenzij je hem laat vallen en er een barst in komt, kan je hem bij normaal gebruik niet stuk maken. Glas is super hygienisch, verleidelijk mooi en gaat je leven lang mee.

Glas is niet poreus en uiterst glad. Je hebt er weinig kuiswerk aan, en je hebt er maar weinig glijmiddel voor nodig. In tegenstelling tot silicone dildo's verdragen glazen plugs alle soorten glijmiddelen, zodat je ook je favoriete silicone glijmiddel kan gebruiken.

Verder is het met een glezen plug mogelijk om temperatuurspelletjes te spelen. Je kan hem opwarmen in een warm badje of onder de warme kraan of afkoelen in een badje met ijs of in de koelkast.

 

Penetratie met een warme glazen plug voelt super comfortabel aan. Je bloedvaatjes gaan er van uitzetten, en dat verbetert en bevordert de bloeddoorstroming in je erogene zones. Een zalig gevoel!

Een koude glazen plug doen je spieren samentrekken wat op zich ook een aparte sensatie kan zijn. Glas houdt de koude of warme temperatuur lang aan, zodat je er lang plezier van hebt.

Wees wel behoedzaam met temperatuurschommelingen, check even of je plug niet te koud of te warm is. Hou het veilig voor jezelf en je partner.

Afmetingen: Maximale diameter 4,4 cm en totale lengte 9,4 cm