Sidekick 2

Product

Sidekick 2 is het eenvoudigere broertje van de sowieso al niet gecompliceerde versie 1. Met deze sleeve kunt u niet missen, hij kan er aan beide kanten in! Met de ribbeltjes aan de binnenkant geeft dit een heel fijne extra bij het masturberen, en zeker als uw partner een handje toesteekt.

De Sidekick gebruikt u best met voldoende glijmiddel op waterbasis.

Meer

Deze masturbator kunt u zowel met de ribbeltjes aan de binnen- als aan de buitenkant proberen, samen met uw partner als hulpmiddeltje bij het pijpen of aftrekken, of nog als virtuele "derde" in uw bed. Als u er een ringetje vanaf knipt, heeft u een DIY erectiering.

Details

Geloof ons, u past er in!
Blauw.
Omkeren, onder de kraan met warm water en zeep uitwassen. Laten drogen aan de lucht. Te combineren met waterbasis glijmiddel of andere producten op waterbasis.
Flexibel, huidvriendelijk elastomer.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
19,95EUR
Niet beschikbaar

Dit product werd reeds getest

becca
09/05/2015 - 14:04

Hallo Rebecca,

hebben jullie een oplossing om te diepe/pijnlijke penetraties te voorkomen? Ik ben groot en mijn vriendin is klein wat wat problemen geeft. Ik heb al eens doelgericht gesurft en vond donut rings, maar weet niet of dat een goede oplossing is. Kunnen jullie mij verder helpen? Alvast bedankt.

Mvg,P

Erik
28/09/2009 - 20:55

Een nieuwe Sidekick, een nieuwe bespreking! Ik heb er, na de bespreking van de Sidekick #1, lang over gedaan voor ik ‘m kon testen (een nieuwe vriendin, niet direct durven zeggen dat je sex toys test, je kent dat) maar heb uiteindelijk toch de Sidekick #2 ter hand genomen.