Mr. Tickler

Product

Mr. Tickler is een omkeerbare sleeve om gezellig aan te trekken over de penis en hopla, u heeft een andere penis. Het silicone met nopjes bovenaan is superzacht en stretchy en geeft uiteraard een iets ander gevoel tijdens het vrijen.

Mannen rapporteren soms sneller en dan weer minder snel klaar te komen, door de speciale vorm is er toch huidcontact en voelt alles wat nauwer maar vooral helemaal anders aan.

Wilt u als man nog meer plezier aan Mr Tickler beleven, draai hem dan binnenstebuiten zodat de nopjes u aan de binnenkant tegen de eikel strelen en stimuleren. Woah!

Steeds glijmiddel op waterbasis gebruiken en eerst even aan mekaar voorstellen is altijd een goed idee.

Meer

De toy wordt geleverd met tips om het maximum uit je speeltje te halen. Mr Tickler is een one size fits all wonder van techniek. Zelfs met glijmiddel toch niet te glibberig. Past rond elke stijve penis. Superzachte nopjes voor extra sensatie en fantasie. Omkeerbaar voor afwisselend plezier. Waterproof en herbruikbaar.

Details

Wit.
Na gebruik wassen met water en zeep. Stofvrij opbergen.
Silicone.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
15,90EUR
Niet beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Lovelycouple
13/02/2011 - 19:58

We hadden al een paar dagen door omstandigheden geen speeltijd meer gehad en besloten om het eens goed te maken tijdens een uitgebreide massagepartij met blinddoek om de sensaties te verhogen. Zonder dat mijn partner het wist nam ik de Tickler uit de doos en de vorm smeekte om spelen.