Flamingo koppelspeeltje

Product

Flamingo is een app controlled speeltje voor koppels die spelletjes willen spelen op openbare plekken of voor vrouwen die in het geniep willen genieten. 

Al wie beschikt over een Smartphone met Apple iOS 7.0/Android 4.3 (of alle nieuwere modellen) kan Flamingo bedienen via de ‘Magic Motion’ app. De connectie is via bluetooth, dus speeltje en phone moeten wel bij mekaar in de buurt blijven. Het is een afstandsbediening, maar niet over grotere afstanden.

De applicatie is gratis te downloaden via de App Store, Google Play of door het scannen van de QR code in de handleiding. 

De app verbindt via Bluetooth met Flamingo en laat je heimelijk genieten van pittige inwendige vibraties.

Flamingo vibreert met je favoriete muziek op je telefoon. Maar ook stemgeluid, vibratiepatronen en spelletjes via internet-chat behoren tot de mogelijkheden van de app.

Verkrijgbaar online en in onze winkel in Mechelen.

Meer

Kenmerken van Magic-Motion App: - Gratis te downloaden in Apple Store/Google Play (wordt automatisch geüpdate met nieuwe functies) - Werkt vanaf iPhone 4S en Android 4.3 met Bluetooth 4.0 (en alle hogere modellen incl. tablets) - Magische bediening via muziek, beweging, geluid,touch,etc… - Spelletjes spelen via chat over internet (Skype/WhatsApp/WeChat)

Details

9,7 x 3,8 x 2,8 cm
- Batterij: Li-on 360mah/3.7v - Oplaadtijd: 1 uur - Werktijd: tot 4 uur
Reinigen met water en zeep of met toy cleaner.
Silicone.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
79,00EUR
Beschikbaar