Criss-Cross open

Product

Design slip met mooie accentueringen. Op de foto zie je dat de stof overlapt. In je spel met directheid en verleiding kun je de voorkant iets decent sluiten. Maar het is en blijft een open vingerslip en... een nieuwe klassieker.

Love from Holland is stoere, verleidelijke lingerie waarin iedere vrouw zich zowel sterk als sexy kan voelen. Deze in Nederland bedachte en grotendeels in België vervaardigde sexy lingerie wordt exclusief bij Loveware verkocht!

Meer

Reviews van de website van MailFemale: "criss-cross open Ik vind het een prachtig slipje, spannend onder je kleding als het onverwacht gevonden wordt....." "de Criss-Cross staat mijn vriendin erg mooi en siert haar kutje zeker, er is aan de voorkant genoeg van de schaamlippen te zien, en ze lijken er ook wat voller en dikker van. Aan de achterkant zijn de billen sierlijk halfbloot." "Staat haar erg mooi! Door de vernuftige sluiting komen haar schaamlipjes er mooi door heen maar is de rest bedekt. Het slipje is van mooie kwaliteit. De billen blijven lekker bereikbaar. Eerst lekker gevreeën met het slipje aan. Daarna bij mij achterop de Harley Davidson een ritje maken. Met het slipje aan onder haar broek. Zal wel lekker getrild hebben... Als het weer warmer wordt: samen winkelen en draagt zij een niet te lange jurk." "Stijlvol en toch ontzettend geil. Met alleen dit slipje aan ben ik naast manlief in bed geslopen. Het was enorm geil toen hij ontdekte dat hij de voorkantjes uit elkaar kon schuiven.... "

Details

Verkrijgbaar in Small, Medium, Large en Extra Large. Deze Criss-Cross open is een heupbroekje dat dus laag op de heupen gedragen wordt.
Zwart, rood of luipaard.
Handwas op 30° C max.
81% PA / 19% PUE. Comfortabel, mooi en degelijk afgewerkt.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
49,95EUR
Beschikbaar