Lora DiCarlo Tilt Vibrerende Warming Plug

€155.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Adding to cart… The item has been added

Deze mooie paarse 'Tilt' van Lora DiCarlo heeft een dubbele functie. Iedereen kan hem gebruiken voor inwendige plezierplekjes, zoals de G-plek of anale stimulatie, of gerichter naar de prostaat.

Je verandert de plug van richting om de voor jouw juiste stand of stimulatie te vinden. Het ene uiteinde kan de clitoris gelijktijdig met het verkennen van de G-Spot stimuleren. Dubbele stimulatie dus, van zowel de inwendige als uitwendige clitoris. Het kortere einde kan al naargelang vibreren op het perineum. Dan heb je dubbele stimulatie van zowel de prostaat als het perineum. Tilt is van vele markten thuis en nodig je uit om te exploreren. 

Binnenin zit een verwarmend element dat heel snel reageert op de instructie om op te warmen. Een warme toy kan je net dat tikkeltje extra geven, zeker in combinatie met een goed glijmiddel. De warmte van de Tilt zet je bloedvaatjes open. Dat op zich ontspant en geeft een comfortabel gevoel. Dat het opwarmen van de toy snel gaat is ook heel prettig.

Bovendien voel je dat de kop van de Tilt mooi gelijkmatig in zijn geheel opwarmt. Niet zo maar een klein plekje zoals dat met andere warming toys het geval is. 

De Tilt is makkelijk te bedienen. Op de greep vind je een grote ronde aan- en uit-knop (waar het logo van Lora DiCarlo op staat). Deze knop licht mooi paars op als de toy 'aan' staat, of als je de toy aan het laden bent. Voorts zijn er twee kleinere knopjes om de vibrators afzonderlijk van mekaar te bedienen, eentje in de 'steel' die oppervlakkiger vibreert en een ander in de kop die dieper vibreert. Beide motoren hebben meerdere standen.

Tenslotte is er ook nog het kleine knopje met golfjes op die je indrukt als je de 'verwarming' wil aanzetten. Dat knopje brandt paars als de verwarming 'aan' staat.

Het inwendige deel van de Tilt heeft stevige power en een lage frequentie. Je kan het beste de toy inbrengen na een sensuele massage van de clitoris en vulva, of van de anus, en met voldoende watergebaseerd glijmiddel. Verken eerst het gevoel zonder de vibraties aan te zetten, en zoek het juiste plekje, of de juiste richting die voor jou het prettigste aanvoelt. Zet daarna pas de vibraties aan en ontdek wat de twee motoren afzonderlijk en samen kunnen doen.

Tilt kan onopvallend gedragen worden, als je dat wil. Er is echter geen afstandsbediening bij!

Leuk detail dat alle Lora DiCarlo toys hebben: als je graag langzaam 'uitbolt' na een orgasme, dus zonder te abrupt uitschakelen, dan is er de grote ronde knop. Druk je daar 1 keer op, dan keer de toy terug naar de zachtste vibratiestand. De motoren van deze warming toys kunnen behalve harder of zachter vibreren, ook van frequentie veranderen. Ze gaan van een hoge frequentie (= voelt zachter) naar lagere frequenties die dieper en veel heftiger aanvoelen.

Kenmerken

Kleur: paars ("plum")

Materiaal: lichaamsveilige siliconen en ASB plastic

3 vibratiepatronen en 7 intensiteiten per motor (2 stuks voor de vibraties)

Interne of externe stimulatie

Warmt snel op tot 40 graden, nooit meer. 

Afwerking: Mat, zacht aanvoelend

Afmetingen stimulator: 10,2 cm x 10,7 cm

Diameter kop: 3 - 3,1 cm cm

Mogelijk in te brengen lengte: 7,4 cm

Steel tot uiteinde langste deel: 3,4 cm

Steel tot uiteinde kortste deel: 1,8 cm

Breedte van de uitwendige stimulator: 2,6 cm

Batterij: magnetisch oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel

2 uur laadtijd voor 1 uur speeltijd

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel

Waterproof, kan ondergedompeld worden tot maximaal 1 meter diepte

Inhoud verpakking: Tilt, magnetische USB-oplaadkabel, gebruikershandleiding, opbergzakje.

 

Lora DiCarlo werd in 2017 opgericht door CEO en ingenieur Lora Haddock. Ze ontwikkelde haar eerste toy in samenwerking met het Robotics & Engineering Lab van de Oregon State University. Ze trok internationale aandacht met een felbegeerde innovatieprijs voor robotica van de Consumer Technology Association (CES). Toen de prijs werd ingetrokken, kwam er heel wat protest en een discussie over gender bias in technologie op gang.

 

2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos