Lora DiCarlo Sway Dubbele Warming Massager

€165.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.

Deze bijzondere 'dubbele'massager van Lora DiCarlo kreeg de naam Sway en combineert eigenlijk de kop van de Tilt met die van de Drift. Iedereen kan hem gebruiken voor zowel uitwendige als inwendige stimulatie.

Het vraagt een beetje tijd om met de Sway alles te ontdekken wat er te ontdekken valt. De ene kop van de Sway (die met het richteltje die op de Drift lijkt) is een prachtige vorm om tepels, labia, clitoris of inwendige plekjes als de G-Spot en prostaat mee te stimuleren. De andere kant (die met de kop van de Tilt) is net iets beter in inwendige stimulatie en kan een fijn gevuld gevoel geven voor prostaat of G-plek. Het is aan jou om de mogelijkheden en soorten stimulaties te ontdekken. En alleen of samen de tijd te nemen om van deze toy en mekaar te genieten.  

Binnenin zit een verwarmend element dat heel snel reageert op de instructie om op te warmen. Een warme toy kan je net dat tikkeltje extra geven, zeker in combinatie met een goed glijmiddel. De warmte van de Sway - die goed voelbaar is in de beide uiteinden maar niet in het midden - zet je bloedvaatjes open. Dat op zich ontspant en geeft een comfortabel gevoel. Dat het opwarmen van de toy snel gaat is ook heel prettig.

Bovendien voel je dat de koppen van de Sway mooi gelijkmatig in hun geheel opwarmen. Niet zo maar kleine plekjes hier en daar zoals dat met sommige andere warming toys het geval is. 

De Sway is niet moeilijk te bedienen. Op de greep vind je een grote ronde aan- en uitknop (waar het logo van Lora DiCarlo op staat). Deze knop licht mooi groen op als de toy 'aan' staat, of als je de toy aan het laden bent.

Voorts zijn er twee kleinere knopjes om de vibrators in de beide koppen afzonderlijk van mekaar te bedienen. De motor op de kop met de richel is diep en rumbly, de andere motor is ook stevig maar een tikkeltje oppervlakkiger.

De motoren zetten zich wel door, je voelt de vibraties van de ene motor telkens ook best goed in het tegenoverliggende uiteinde. Dus zijn er veel soorten sensaties in beide uiteinden te vinden. Beide motoren tegelijk aanzetten geeft dan ook een echt verdubbeld effect. Beide motoren hebben uiteraard ook meerdere standen.

Tenslotte is er ook nog het knopje met golfjes op, die je indrukt als je de 'verwarming' wil aanzetten. Als de verwarming 'aan' staat, dan licht dit knopje eveneens groen op.

Sway is een van de meest multifunctionele toys die we kennen, en is plezierig voor alle soorten plekjes en lichamen, zowel inwendig als uitwendig.

Qua vorm heeft deze toy een beetje weg van de geliefde Njoy Pure Wand dildo, een toy die beroemd is voor haar vermogen om zonder veel moeite de G-Spot en de Prostaat te vinden en te stimuleren.

Gebruik de Sway eerst uitwendig, masseer met voldoende watergebaseerd glijmiddel. Draai de Sway om stimuleer ook eens vanuit een andere hoek of richting, met en zonder vibraties, met en zonder heen- en weer beweging, om alle sensaties te ontdekken.

Leuk detail dat alle Lora DiCarlo toys hebben: als je graag langzaam 'uitbolt' na een orgasme, dus zonder te abrupt uitschakelen, dan is er de grote ronde knop. Druk je daar 1 keer op, dan keer de toy terug naar de zachtste vibratiestand. De motoren van deze warming toys kunnen behalve harder of zachter vibreren, ook van frequentie veranderen. Ze gaan van een hoge frequentie (= voelt zachter) naar lagere frequenties die dieper en veel heftiger aanvoelen.

Kenmerken

Kleur: groen ("teal")

Materiaal: lichaamsveilige siliconen en ASB plastic

3 vibratiepatronen en 7 intensiteiten per motor (2 stuks voor de vibraties)

Interne of externe stimulatie

Warmt snel op tot 40 graden, nooit meer. 

Afwerking: Mat, zacht aanvoelend

Afmetingen 'Drift' kop (met richel): 8 x 2,7 cm

 

Afmetingen 'Tilt' kop (G-plek of P-plek): 9,7 x 3 cm

Batterij: magnetisch oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel

2 uur laadtijd voor 1 uur speeltijd

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel

Waterproof, kan ondergedompeld worden tot maximaal 1 meter diepte

Inhoud verpakking: Sway, magnetische USB-oplaadkabel, gebruikershandleiding, opbergzakje.

 

Lora DiCarlo werd in 2017 opgericht door CEO en ingenieur Lora Haddock. Ze ontwikkelde haar eerste toy in samenwerking met het Robotics & Engineering Lab van de Oregon State University. Ze trok internationale aandacht met een felbegeerde innovatieprijs voor robotica van de Consumer Technology Association (CES). Toen de prijs werd ingetrokken, kwam er heel wat protest en een discussie over gender bias in technologie op gang.

 

2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos