Lora DiCarlo Osé 2 Blended Orgasms Massager

Lora DiCarlo

€299.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Wat een bijzondere sekstoy! Lora DiCarlo's Osé 2 is met recht een hype te noemen, het belooft handenvrije orgasmes van het diepere soort.

Eentje waarbij gelijktijdige orale seks en stimulatie van de G-Spot wordt nagebootst.

De Osé 2 is bovendien flexibel op een manier die maakt dat de toy zich effectief aan elke seksuele anatomie aanpast. Want iedereen is anders!

Of je de stimulatie zelf fijn vindt, dat moet je nog even bekijken. Werd je enthousiast van de Suction Toys van Womanizer of Satisfyer, dan zal deze airflowstimulator je ook wel kunnen bekoren. Het tuitje is flexibel en zuigt zich daardoor beter vast dan de meeste, en het heeft een opstaand richeltje dat meer dan alleen de glans stimuleert. Namelijk ook de binnenste schaamlippen en daardoor ook de bulbs van de clitoris.

Het G-Spot gedeelte heeft dezelfde functies als de Onda, de G-Spot Massager van hetzelfde merk. De stimulatiebobbel beweegt ferm en traag of sneller, zoals je wilt, van boven naar beneden en terug over je G-Spot. In lange halen of in kortere bewegingen.

Je kan hem naar wens instellen en op de juiste plek zetten.

We raden aan om deze 'vinger', de plaatsing en functies ervan eerst eens goed te bekijken, voor je hem plaatst. En we raden ook aan om beide delen (dus het uitwendige deel en het inwendige deel) eerst apart te onderzoeken voor je ze allebei inschakelt, dat maakt het plezier alleen maar groter.

Het duurt namelijk even voor je het plekje en de soort stimulatie ontdekt die jouw lichaam leuk vindt, bovendien is afwisseling ook niet onbelangrijk. :)

Als je er even de tijd voor kunt nemen, dan lijkt de Osé 2 ons een topper van een toy die de belofte waarmaakt: een duostimulator die zich aan jouw seksuele anatomie aanpast, een handsfree orgasme om u tegen te zeggen en keer op keer van te genieten!

 

Kenmerken

Kleur: "Cool Grey", origineel!

Materiaal: lichaamsveilige siliconen en ABS-kunststof

Afwerking: Mat, zacht aanvoelend

Afmetingen in te brengen gedeelte: 118 mm

Diameter in te brengen gedeelte max: 34,5 mm

Afmetingen uitwendig gedeelte: 40 x 33 mm

Intensiteitsniveaus: telkens 10 standen

Posities vinger: 4 verschillende, 1 lange haal over de volledige lengte van de G-Plek, 3 kortere op verschillende hoogtes zodat je kan voelen welke de leukste plek voor jou persoonlijk is

Snelheden vinger: 10 snelheden, van traag naar snel

Gewicht: 344 g 

Batterij: oplaadbaar

Levensduur: 2 uur laadtijd voor 1 uur speeltijd 

Inhoud verpakking: Osé 2, magnetische USB-oplaadkabel, gebruikershandleiding, prachtig opbergtasje in gerecycleerde materialen.

Waterproof: tot 30 minuten onderdompelen mogelijk op een diepte van maximaal 1 meter.

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel.

We raden aan de toy en alle posities en snelheden eerst te bekijken vooraleer je de toy inbrengt. De resultaten van G-spot stimulatie hangen in hoge mate af van je graad van opwinding. Deze toy is niet geschikt voor 'snel' gebruik of vluggertjes. Voorspel en clitorale stimulatie vooraf of gelijktijdig zijn noodzakelijk voor optimaal resultaat.

 

Lora DiCarlo werd in 2017 opgericht door CEO en ingenieur Lora Haddock. Ze ontwikkelde haar eerste toy in samenwerking met het Robotics & Engineering Lab van de Oregon State University. Ze trok internationale aandacht met een felbegeerde innovatieprijs voor robotica van de Consumer Technology Association (CES). Toen de prijs werd ingetrokken, kwam er heel wat protest en een discussie over gender bias in technologie op gang.

 

2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos