Lora DiCarlo Onda G-Spot Massager

Lora DiCarlo

€197.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

**Tijdelijk gratis Tea Tree cleaner bij elk Lora DiCarlo product - actie geldig tot en met zondag 4 juli 2021. Gratis product wordt automatisch aan uw Lora DiCarlo bestelling toegevoegd.**

Onda van Lora DiCarlo is een G-Spot massager. Niet zomaar eentje. Het is een 'premium robotic massager' die het gevoel van een bewegende vinger nabootst. De 'kom hier' beweging die je met een vinger of meerdere vingers kan doen. En dat is iets heel anders dan wat meeste G-Spot massagers of dildo's op de markt kunnen.

Wat is de G-Spot en hoe masseer je deze plek? De G-Spot bevindt zich aan de binnenkant en de voorwand van de vagina, op de plek waar de beentjes van de clitoris mekaar kruisen. Gekromde dildo's met een bol of een plat uiteinde zijn doorgaans de meest geschikte G-Spot toys, waarbij je ze zelf manipuleert. 

De Onda werkt heel anders. Je hoeft de Onda niet zelf te bewegen. De Onda is een soort robotje dat met een bewegende bobbel de "kom hier" beweging van vingers tegen je G-Spot nabootst. Je kan kiezen uit vier posities - dus plekjes - waarin deze 'vinger' dat doet, en uiteraard kan je de stimulatie traag of sneller laten gaan.

Lora DiCarlo heeft de Onda bovendien ook voorzien van een motor die de toy doet vibreren, zodat je ook deze extra sensatie aan je G-Spot stimulatie kan toevoegen, mocht je dat willen. De vibratie is weliswaar eerder oppervlakkig, maar het kan net genoeg zijn om je over de rand te helpen op weg naar een orgasme, en is zeker een leuke extra.

Al bij al een zeer interessante toy die je toelaat om je G-Spot op een heel andere manier zelf te gaan stimuleren. In combinatie met een uitwendige stimulatie kan dit zorgen voor een "episch orgasme". (Review van Climaximaal waarbij ze Onda gebruikte in combinatie met Carezza). 

Onda is een beetje lawaaierig, maar daar staat tegenover dat ze je een stimulatie bezorgt die geen enkele toy haar kan nadoen. En dat doet ze goed en stevig! De Onda is niet snel van de wijs te brengen. Zelfs als je behoorlijk stevig tegen de Onda aan samentrekt met je vagina, dan nog zal ze stug verder blijven wrijven. Tot je de UIT-knop induwt.

Kenmerken

Kleur: "Saliegroen", origineel!

Materiaal: lichaamsveilige siliconen en ABS-kunststof

Afwerking: Mat, zacht aanvoelend

Afmetingen in te brengen gedeelte: 120 mm

Diameter in te brengen gedeelte max: 39 mm

Intensiteitsniveaus vibrator: 10 standen, van zacht naar intenser (echter geen rumbly vibrations!)

Posities vinger: 4 verschillende, 1 lange haal over de volledige lengte van de G-Plek, 3 kortere op verschillende hoogtes zodat je kan voelen welke de leukste plek voor jou persoonlijk is

Snelheden vinger: 10 snelheden, van traag naar snel

Gewicht: 233 g 

Batterij: oplaadbaar

Levensduur: 2 uur laadtijd voor 1 uur speeltijd 

Inhoud verpakking: Onda met deksel, magnetische USB-oplaadkabel, gebruikershandleiding, opbergetui.

Waterproof: tot 30 minuten onderdompelen mogelijk op een diepte van maximaal 1 meter.

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel.

We raden aan de toy en alle posities en snelheden eerst te bekijken vooraleer je de toy inbrengt. De resultaten van G-spot stimulatie hangen in hoge mate af van je graad van opwinding. Deze toy is niet geschikt voor 'snel' gebruik of vluggertjes. Voorspel en clitorale stimulatie vooraf of gelijktijdig zijn noodzakelijk voor optimaal resultaat.

 

Lora DiCarlo werd in 2017 opgericht door CEO en ingenieur Lora Haddock. Ze ontwikkelde haar eerste toy in samenwerking met het Robotics & Engineering Lab van de Oregon State University. Ze trok internationale aandacht met een felbegeerde innovatieprijs voor robotica van de Consumer Technology Association (CES). Toen de prijs werd ingetrokken, kwam er heel wat protest en een discussie over gender bias in technologie op gang.

 

2 jaar garantie