Lora DiCarlo Filare Clitoris Stimulator

€165.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Adding to cart… The item has been added

Net als de andere clitorale stimulators van Lora DiCarlo - Baci en Carezza - is de Filare ontworpen om de clitoris te stimuleren op een manier die orale seks zou nabootsen.

Maar ook hier gaat het er wat ons betreft niet om iets te imiteren. De Filare moet je eerder zien als een robotje dat met bewegingen andere sensaties kan opwekken dan je gewend bent.

Filare is een "Premium Robotic Massager" die goed in de palm van de hand ligt, zodanig dat je de perfecte hoek kan vinden om het ding zijn werk te laten doen. Want elke vrouw is anders!

Het toestelletje heeft twee stimulatiebobbeltjes die cirkelen tegen je lichaam aan. Alsof er twee tongetjes rond je clitoris draaien of over je glans clitoris heen en weer bewegen.

Natuurlijk, iedereen is anders. En elk moment van opwinding ook. Soms wil je het superzachtjes, soms net stevig. Soms wil je dat de beweginkjes traaaaag gaan graag, maar even goed kan het soms niet snel genoeg 'flutteren'.

En net hier hebben ze bij Lora DiCarlo toch wel goed over nagedacht. De bewegingen zijn naar wens op snelheid en qua richting in te stellen.

Je kan de tongetjes dus traag laten cirkelen of juist duizelingwekkend snel. Het is bovendien mogelijk om de stimulatieballetjes te laten zakken in het membraan, of ze juist meer te laten uitstulpen, zodat je meer of minder druk krijgt.

De door micro-robotica aangestuurd bobbeltjes laten zich niet snel van de wijs brengen. Je kan ze laten bewegen met de klok mee of juist tegen de klok, of heen en weer. En dat kan zacht of net met stevige druk.

Een heel bijzondere toy!

Kenmerken

Kleur: Marineblauw

Materiaal: lichaamsveilige siliconen en ABS-kunststof

Afwerking: Mat, zacht aanvoelend

Afmetingen stimulator: 54 mm x 60 mm

Stimulatiemodi: 3

Intensiteitsniveaus: 10

Gewicht: 114 g 

Batterij: oplaadbaar

Levensduur: 2 uur laadtijd voor 1 uur speeltijd 

Inhoud verpakking: Filare, magnetische USB-oplaadkabel, gebruikershandleiding, opbergetui.

Waterproof: tot 30 minuten onderdompelen mogelijk op een diepte van maximaal 1 meter. 

Lora DiCarlo werd in 2017 opgericht door CEO en ingenieur Lora Haddock. Ze ontwikkelde haar eerste toy in samenwerking met het Robotics & Engineering Lab van de Oregon State University. Ze trok internationale aandacht met een felbegeerde innovatieprijs voor robotica van de Consumer Technology Association (CES). Toen de prijs werd ingetrokken, kwam er heel wat protest en een discussie over gender bias in technologie op gang.

 

2 jaar garantie