Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator

Lora DiCarlo

€105.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Gift wrapping:
Options available

Een prachtige 'warming bullet' vibrator van Lora DiCarlo. Deze bullet ziet er met zijn felle oranje kleurtje en leuke elegante vorm heel vrolijk en apart uit. Je neemt hem met plezier vast om te gaan gebruiken.

Binnenin zit een verwarmend element dat heel snel reageert op de instructie om op te warmen. Een warme toy kan je net dat tikkeltje extra geven, zeker in combinatie met een goed glijmiddel. De warmte van de Drift zet je bloedvaatjes open. Dat op zich zal je erectie bevorderen en meer gevoel geven, meer comfort en relaxatie. Dat het  opwarmen van de toy snel gaat is ook heel prettig.

Bovendien voel je dat de kop van de Drift mooi gelijkmatig in zijn geheel opwarmt. Niet zo maar een klein plekje zoals dat met andere warming toys het geval is. Het vibratortje voelt door het heerlijke gevoel van lichaamswarmte ook natuurlijker aan.

De Drift is makkelijk te bedienen. Op de greep vind je een grote ronde aan- en uit-knop (waar het logo van Lora DiCarlo op staat). De knop licht mooi oranje op als je de toy aanzet of als je de toy aan het laden bent. Voorts is er een kleiner knopje om de vibrator op te zetten, en die heeft natuurlijk meerdere standen, en een knopje met golfjes op die je indrukt als je de 'verwarming' wil aanzetten. Als de verwarming 'aan' staat, dan licht dit knopje oranje op.

De kop die vibreert doet dat heel fijn met een stevige power en een lage frequentie. Je hebt van de power van deze toy overigens geen last in de greep, die blijft goed trilvrij. Op de kop is er een soort uitstulping, ter grootte van het topje van een pink ongeveer. Dat geeft de mogelijkheid om beter tussen schaamlippen te stimuleren.

Er is dus veel mogelijk met deze 'bullet'. Je kan gaan stimuleren met het kleinere bobbeltje op de labia of tepels, of met de bredere kop in zijn geheel op de vulva, .. dat is weer een heel ander gevoel.

De kop is niet groot, de greep goed gebogen, dus de Drift kan makkelijk zowel uitwendig als inwendig bewegen, bijvoorbeeld op de G-Plek. Al bij al een origineel, stimulerend en ergonomisch design.

Leuk detail dat alle Lora DiCarlo toys hebben: als je graag langzaam 'uitbolt' na een orgasme, dus zonder te abrupt uitschakelen, dan is er de grote ronde knop. Druk je daar 1 keer op, dan keer de toy terug naar de zachtste vibratiestand. De motoren van deze warming toys kunnen behalve harder of zachter vibreren, ook van frequentie veranderen. Ze gaan van een hoge frequentie (= voelt zachter) naar lagere frequenties die dieper en veel heftiger aanvoelen.

Kenmerken

Kleur: oranje ("koraal")

Materiaal: lichaamsveilige siliconen en ASB plastic

3 vibratiepatronen en 7 intensiteiten

Interne of externe stimulatie

Warmt snel op tot 40 graden, nooit meer. 

Afwerking: Mat, zacht aanvoelend

Afmetingen stimulator: 13.8 cm totale lengte

Diameter kop: 2,6 cm

Mogelijk in te brengen lengte: 8 cm

 Batterij: magnetisch oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel

2 uur laadtijd voor 1 uur speeltijd

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel

Waterproof, kan ondergedompeld worden tot maximaal 1 meter diepte

Inhoud verpakking: Drift, magnetische USB-oplaadkabel, gebruikershandleiding, opbergzakje.

 

Lora DiCarlo werd in 2017 opgericht door CEO en ingenieur Lora Haddock. Ze ontwikkelde haar eerste toy in samenwerking met het Robotics & Engineering Lab van de Oregon State University. Ze trok internationale aandacht met een felbegeerde innovatieprijs voor robotica van de Consumer Technology Association (CES). Toen de prijs werd ingetrokken, kwam er heel wat protest en een discussie over gender bias in technologie op gang.

 

2 jaar garantie

Videos Hide Videos Show Videos