Lora DiCarlo Baci Premium Clitoris Stimulator

Lora DiCarlo

€179.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Baci is ontworpen om het gevoel van exquise orale seks na te bootsen. 

Maar waarom imiteren? Baci is namelijk op zich behoorlijk uniek. Een "Premium Robotic Massager" die goed in de hand ligt, maar nog beter op de vulva. Met het 'tuitje' op de clitoris en de geprononceerde ribbels op de binnenste schaamlippen. 

Het toestelletje gebruikt micro-robotica en een eigen airflow technologie om de clitoris te strelen en te masseren. Niet alleen de glans of de eikel van de clitoris, maar ook de hele schacht. Die bevindt zich onder de lippen en als het ware te paard op de urethra en vagina. 

Die ribbels dus, dat maakt de Baci bijzonder! Het speciale design ervan - langs weerszijden van de vagina en geplaatst tussen de schaamlippen - is bedoeld om tegen de volledige body of schacht van de clitoris aan ritmisch en in stereo aan te tokkelen, en zo een ongekende sensatie te geven.

In combinatie met de luchtdruktechnologie is het resultaat een climax zoals u die nog niet heeft gevoeld. Of dat hopen wij - en uitvinder Lora DiCarlo - in ieder geval! 

Kenmerken

Kleur: Rose

Materiaal: lichaamsveilige siliconen en ABS-kunststof

Afwerking: Mat, zacht aanvoelend

Afmetingen stimulator: 43 mm x 60 mm

Mondafmeting: 15 mm X 20 mm

Intensiteitsniveaus: 10

Gewicht: 154 g 

Batterij: oplaadbaar 

Inhoud verpakking: Baci, beschermhoes, magnetische USB-oplaadkabel, gebruikershandleiding, opbergetui.

Waterproof: tot 30 minuten onderdompelen mogelijk op een diepte van maximaal 1 meter.

 

Lora DiCarlo werd in 2017 opgericht door CEO en ingenieur Lora Haddock. Ze ontwikkelde haar eerste toy in samenwerking met het Robotics & Engineering Lab van de Oregon State University. Ze trok internationale aandacht met een felbegeerde innovatieprijs voor robotica van de Consumer Technology Association (CES). Toen de prijs werd ingetrokken, kwam er heel wat protest en een discussie over gender bias in technologie op gang.

 

2 jaar garantie.