Skip to main content

Liberty by Lily Allen

€99.00
(No reviews yet)
Availability:
Lancering 23 november

De Britse zangeres Lily Allen (35) schreef in haar biografie over hoe de Womanizer haar eindelijk seksueel plezier deed ontdekken, op 28ste!

"Womanizer changed my orgasmic experience and my life". Ze vertelt hoe ze sekstoys regelmatig in haar seksleven alleen of met haar partner integreert, en is nu op een missie om het gebruik van sekstoys te normaliseren. 

Met haar eigen versie van deze 'life changer' dus. Om de orgasmekloof te dichten en om veel pret te hebben is niets beter dan een leuke premium toy in felle kleurtjes.

“I hope that this collaboration will lead to people feel that they can talk more freely about masturbation and if somebody like me can talk openly about it without shame then they might feel inclined to try it out for themselves - a whole new world awaits.” 

Deze Liberty by Lily Allen is niet alleen mooi, hij werkt net zo goed als een Premium Womanizer (met iets minder toeters en bellen) en heeft een praktisch reisvriendelijk formaat met een magnetisch hoesje voor discreet opbergen.

De Womanizer is een soort oplegpulsator voor zogenaamde "contactloze" stimulatie van de clitoris. Het resultaat is een snel orgasme en vaak zijn meerdere orgasmes na mekaar mogelijk.

Wat er gebeurt is dat het mechanisme lucht wervelt rond de voorhuid van de clitoris, en dit is een fijn gevoel dat nauwelijks of niet na te bootsen is met vingers of tong.

Het "zuigt" en stimuleert via impulsen in 6 intensiteitsniveaus. De intensiteitsniveaus kunnen worden geregeld met de 2 knoppen.

100% waterdicht (IPX7), kan dus ook in bad of in de douche gebruikt worden en is makkelijk te reinigen.

De Womanizer schakelt zichzelf automatisch uit na ongeveer 30 minuten om oververhitting te voorkomen. Het kan vervolgens weer 30 minuten worden gebruikt, nadat het is afgekoeld. 

Wordt geleverd met 1 vervangkopje.

Afmetingen: 104 x 55 x 48 mm.

Gewicht: 90 gram

Materiaal: ABS, PU, siliconen, ftalaatvrij volgens EU-verordening REACH.

Het kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel.

* Vrouwen komen in hun leven gemiddeld maar de helft zo vaak klaar als mannen, die veel meer masturberen... en ook tijdens het vrijen vaker klaarkomen. Klaarkomen is gezond en geeft je energie, dus wij zijn zeker voor het dichten van deze orgasmekloof!!

2 jaar garantie