Liberator Wedge

Product

Een beetje lift kan een groot verschil maken.

Een "must have" voor goeie seks, volgens Timothy Ferriss (The 4-Hour Body). Een mirakelproduct volgens de vele anderen die deze Liberator Wedge al hebben ontdekt.

De stevigheid van de Wedge is ideaal voor de nodige steun tijdens het vrijen. De hellingsgraad geeft u een handige lift voor de missionarispositie of voor anale seks, maar zorgt ook voor de perfecte hoek voor langere orale sessies, zonder dat u last krijgt van krampen in de nek!

De Wedge maakt nieuwe posities makkelijker en bevredigender door de penetratiehoek groter te maken, zodat de penetratie dieper wordt, en de sensatie verhoogd wordt. De extra lift zorgt voor meer G-spot stimulatie.. Kortom, seks met de Wedge voelt intenser!  Als u de Liberator Wedge een keer geprobeerd heeft, zal u zich afvragen hoe u zo lang zonder heeft gekund. 

De "shapes" van Liberator kunnen onderling gecombineerd worden, zodat u zelf unieke ervaringen kunt creëren. Bekijk ook de Wedge/Ramp Combo, de Esse en de andere shapes voor meer posities en ideeën.

Wordt vacuüm geleverd en zet uit tot drie keer de afmetingen van de doos. 

Meer

Vergeet het gevecht met dat opgerolde kussen dat altijd in uw matras wegzakt. De Liberator Wedge is stevig en kan makkelijk het gewicht van twee kloeke volwassenen dragen. De Wedge verschuift NIET, en ook uw bewegende lichaam blijft waar het is gepositioneerd.

Details

35,6 cm L x 61 cm B x 17,8 cm hoog.
Machinewasbare cover die zachter wordt met elke wasbeurt, en daaronder een tweede, waterproof cover in polyester om de Wedge te beschermen tegen massageoliën, glijmiddelen en lichaamssappen.
Gepatenteerde microfiber (100% nylon) die zijdezacht en sensueel aanvoelt op een naakte huid. De microfiber maakt dat de Wedge als het ware aan andere Liberator shapes "kleeft", zodat ze niet verschuiven ten opzichte van mekaar.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
129,00EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
20/12/2016 - 19:04

Mijn absolute aanraders voor koppels   Samen in pyjama naar tv kijken is gemakkelijk, maar niet per se goed voor uw relatie.