Liberator Ramp / Wedge Combo

Product

De beste uitvinding voor seks sinds het bed.

De Liberator Wedge en Ramp zijn het perfecte sekspositiecombo, samen met korting verkrijgbaar. Ontdek de twee klassieke Shapes en hoe ze samen uw seksleven zullen verbeteren doordat ze voor intensere orgasmes zorgen!

U zal uw favoriete posities langer volhouden en intenser beleven. U zult nieuwe posities ontdekken, mogelijk gemaakt door het doordachte design en de flexibiliteit van deze twee Shapes samen. 

De cover in zijdezachte gepatenteerde microfiber zorgt er voor dat de Shapes stevig op mekaar blijven zitten, zodat u volop kunt bewegen en experimenteren zonder dat de Shapes van het bed of van mekaar zullen glippen. 

Het Combo vormt een waar podium voor uw seksleven. De Ramp en Wedge zorgen voor meer lift, meer toegankelijkheid, diepere penetratie en een intiemere connectie, maar ook voor ongeëvenaarde steun en comfort.

Speciaal bedacht om zowel missionarisposities als doggie style posities te verbeteren. Maar ook ideaal voor een soixante-neuf of voor orale seks.

In alle posities kunt u zich volop concentreren op de sensaties, zonder dat u moet denken aan de druk op uw gewrichten, uw knieën, polsen of rug.

De Wedge bovenop de Ramp zorgt voor maximaal comfort voor heel uw lichaam. De Ramp en Wedge kunnen natuurlijk ook apart gebruikt worden voor meer variatie. 

Het Liberator Ramp / Wedge Combo is het ultieme in seksplezier. Probeer het één keer en u keert nooit meer terug naar "platte" seks. 

Wordt vacuüm geleverd en zet uit tot drie keer de afmetingen van de doos. 

Meer

Ontdek hoe comfortabel en sensationeel seks kan zijn. Met dit combo vraagt u zich af hoe seks op uw platte matras mogelijk was.

Details

Wedge: 35,6 cm L x 61 cm B x 17,8 cm hoog. Ramp: 86 cm L x 61 cm B x tot 30 cm hoog.
Machinewasbare covers die zachter worden met elke wasbeurt, en daaronder een tweede, waterproof cover in polyester om de Wedge en Ramp te beschermen tegen massageoliën, glijmiddelen en lichaamssappen.
Gepatenteerde microfiber (100% nylon) die zijdezacht en sensueel aanvoelt op een naakte huid. De microfiber maakt dat de Wedge en de Ramp niet verschuiven ten opzichte van mekaar.

Reviews

een sensationele ontdekking

Geweldige combinatie de wedge en de ramp. Bijzonder comfortabel om op te liggen en sensueel qua uitzicht.

Verschillende standjes zijn makkelijk en voelen geweldig aan.

Wij hebben bijna geen seks meer zonder dit te gebruiken. Voor de vrouw is het een geweldige stimulans van g spot en clitoris. De man kan lekker diep gaan en voelt zijn vrouw geweldig aan.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
299,00EUR
Beschikbaar