Liberator Ramp

Product

De juiste vorm voor meer comfort tijdens seks.

Ontdek een ongekend comfortabele manier van vrijen!

De Ramp heeft een hellingsgraad van tussen de 25 en de 35 cm. Dat maakt vrijen "op z'n hondjes" (langs achter) en andere standjes veel bevredigender en langduriger zonder dat het ongemakkelijk wordt.

Doordat u veel meer steun en comfort ervaart, en uw partner letterlijk toegankelijker is, kunt u beiden meer van de opwindende sensaties van de penetratie genieten. 

Deze klassieke Liberator shape is ook ideaal voor "naast het bed" posities. Door de hogere penetratiepositie kunt u intenser stoten en langer doorgaan. 

Ook de "vrouw bovenop" positie wordt voor alle partijen comfortabeler. De Ramp neemt de druk weg die normaal op de polsen en de knieën rust, zodat u beiden langer van de actie kunt genieten.

De "shapes" van Liberator kunnen onderling gecombineerd worden, zodat u zelf unieke ervaringen kunt creëren. Bekijk ook de Wedge/Ramp Combo, de Esse en de andere shapes voor meer posities en ideeën.

Wordt vacuüm geleverd en zet uit tot drie keer de afmetingen van de doos. 

Meer

Weg met "platte" seks, als u eenmaal vrijt op de Ramp wil u niet meer terug. De Ramp is stevig en kan makkelijk het gewicht van twee kloeke volwassenen dragen. De Ramp verschuift NIET, en ook uw bewegende lichaam blijft waar het is gepositioneerd.

Details

86 cm L x 61 cm B x tot 30 cm hoog.
Machinewasbare cover die zachter wordt met elke wasbeurt, en daaronder een tweede, waterproof cover in polyester om de Ramp te beschermen tegen massageoliën, glijmiddelen en lichaamssappen.
Gepatenteerde microfiber (100% nylon) die zijdezacht en sensueel aanvoelt op een naakte huid. De microfiber maakt dat de Ramp als het ware aan andere Liberator shapes "kleeft", zodat ze niet verschuiven ten opzichte van mekaar.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
239,00EUR
Beschikbaar