Lyla 2 : zoemend ei!

Product

Een trileitje met afstandsbediening van Lelo? Dat kan alleen superieure kwaliteit zijn, en dat is het ook. De eerste versie van deze Lyla vonden we niet krachtig genoeg.

Deze verbeterde Lyla 2 heeft het echter allemaal: mooi, fluwelig aanvoelend, en zacht of net heel krachtig op commando.

Dat commando is letterlijk te nemen, want dit prachtige speeltje kun je controleren met een afstandsbediening.

De SenseMotion ™ technologie werkt draadloos en heeft 6 patronen en 2 SenseMotion settings, waarbij u op de bediening zelf ook de vibraties voelt en deze met een eenvoudige polsbeweging aanpast.

De afstandsbediening heeft volgens Lelo een bereik van ongeveer 30 meter, dus dat kan al tellen en opent vele mogelijkheden als u graag met een spannend speeltje samen uitgaat.

De Lyla 2 is de discretie zelve: niemand ziet wat u draagt, maar voor u beiden kan het voorspel elk moment beginnen.

Lyla 2™ is stil, oplaadbaar en waterdicht. De afstandsbediening heeft 2 AAA-batterijtjes nodig.

 

 

Meer

Lyla 2 is de verbeterde versie van Lyla 1. Lyla 1 haalde onze selectie niet omdat het speeltje op ongelukkige momenten stopte met trillen. Deze Lyla 2 heeft echter staying power en is echt wel krachtig genoeg. Ze is in tegenstelling tot de eerste versie ook 100% waterproof. Bingo!

Details

Lader voor het speeltje wordt meegeleverd, naast een opbergzakje en gebruiksaanwijzing. Li-Ion 70 mA batterij. Laadt 2 uur op. De afstandsbediening heeft 2x AAA batterijen nodig. Deze worden niet meegeleverd.
Cerise is de mooie felroze kleur. Dieproze is donkerroze, tegen paars aan.
Reinigen met water en zeep, of anti-bacteriële toy cleaner.
Ftalatenvrij silicone en ABS plastic.

Reviews

Zoemende ei met afstandsbediening

Zoek je het "zoemende ei met afstandsbediening" uit het HUMO artikel? Dit is het. 

HUMO heeft bij enkele foto’s de bal mis geslagen wat betreft bijschriften!

Het ei dat zij een zoemend ei noemen (bij de foto) is in feite alleen maar een verpakking voor het Tenga ei (masturbator van mannen).

Het zoemend ei met afstandsbediening dat wij verkopen is deze Lyla, die staat afgebeeld als "de Lelo":

De Lyla is niet goedkoop, maar het beste op de markt. Het is oplaadbaar met bijgeleverde lader, heel stil en waterproof. 

Op de afstandsbediening kan je de vibraties OOK voelen, en dat is echt uniek.

Goedkopere eitjes werken met vervelende N batterijen of LR23 batterijen, lopen snel leeg, gaan vaak snel stuk...

Hier is het ei oplaadbaar en de afstandsbediening werkt op 2 courante AAA-batterijen (zoals die van de afstandsbediening van de tv).

vraag

Heb dit gekocht en het is héél leuk om te gebruiken. Ik heb wel een vraag hierover: is er een andere manier om het eitje af te zetten dan door te drukken op de knop op het ei zelf? 

sensemotion

Hoi anonieme gebruiker van de Lyla 2. Het eitje kan je zowel met als zonder de remote aan- en uitzetten. Aanzetten gebeurt wel steeds door eerst het eitje met het knopje op het eitje zelf aan te zetten. Daarna kan je de afstandsbediening met het eitje synchroniseren. Het kan even duren (5 seconden) tot ze mekaar gevonden hebben. Daarna kan je het eitje met de remote zowel harder als zachter, als in verschillende pulsaties laten vibreren, én afzetten. Dit in Sensemotion modus 3. Toegegeven, het is nodig dat je de handleiding doorleest en eerst alle standen en mogelijkheden leert kennen, om maximaal van het toestelletje gebruik te kunnen maken. Maar om op je vraag te antwoorden: ja, via de remote kun je het ei afzetten én terug aanzetten en vice versa, eens je de connectie hebt gemaakt. Het ei blijft zelfs tot een uur nadat je de remote hebt uitgeschakeld in standby geconnecteerd met de remote, en zal binnen die tijd op de remote reageren als je hem terug aanzet! Een uur, daarna schakelt het ei zichzelf helemaal uit en moet je het knopje op het ei zelf terug gebruiken om het aan te zetten.

Schattig en heeeeerlijk . Lelo is de top

Heb van Lelo zowel de Hula Beads de Luna Beads als deze. Ze zijn elk anders maar super vrouwelijk (zowel qua uiterlijk als genot).

Door de afwerking als kwaliteit zijn ze makkelijk in te brengen als lang te dragen.

Het is natuurlijk spannend als koppel, je weet niet wanneer en hoe je partner het zal gebruiken.

Een belangrijk voordeel is dat ze stil is. Je kan ze dus overal gebruiken. (Heb ze in een trein gedragen en kwam tot een hoogtepunt en tijdens een romantische pick nick kwam ik zelfs meerdere maal.)

Je komt er niet steeds van klaar, de omstandigheden zijn natuurlijk belangrijk maar ze geven mij wel steeds een bijzonder gevoel. Omdat dit eitje klein is nemen we ze ook steeds meer op vakantie.

De Hula Beads met het roterende kopje is intenser maar moeilijker om de hele dag te dragen. Ze zijn ook wat luider.  Van deze kom ik heel vaak klaar en mijn kutje geniet er geweldig van. Deze heb ik ook gedragen tijdens een picknick en het was overweldigend. 

De gewone Beads zijn zalig. Ik draag de groote omdat ik deze beter voel. Je voelt na enige tijd echt dat jouw poesje strakker is geworden. 

Hier is het voordeel dat je ze zo kan dragen en het geeft mij een supervrouwelijk gevoel. Je komt er niet van klaar. Maar als mijn man mij likt en ondertussen aan het touwtje trekt kom ik gegarandeerd klaar. Lelo is zalig.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
149,00EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

becca
13/06/2015 - 13:13

"Ik ben al een tijdje aan het denken om mij een vibrerend eitje aan te schaffen. Nu is het zo dat het aanbod van Loveware nogal uitgebreid is op dit vlak. Daarom zou ik graag wat informatie verschaffen over de eitjes. Mijn oog is gevallen op de Smart Minivibe, Lyla 2 en op de Hula Beads. Wat is het precieze verschil tussen deze eitjes? Zijn ze praktisch geluidloos als ze worden ingebracht? (Ik heb een hele tijd terug namelijk eens zo'n goedkope rommel aangeschaft. Precies een gsm die constant op trillen staat. Verschrikkelijk). Welke zijn het leukst in gebruik?"