Ina 2

Product

Ina 2 is de populaire duovibrator van Lelo, met een "vinger" voor de clitoris en een volumineuze G-spot stimulator. 

Ina is een zeer elegante 'dual-action'- vibrator die gelijktijdig de vagina en de clitoris stimuleert. Ina is perfect op het lichaam afgestemd, voor maximale intensiteit met minimale inspanning.

Ina heeft twee motoren, één in elk uiteinde, wat samen met haar acht variabele stimulatiestanden prettige verrassingen mogelijk maakt. Een "circulaire" stand zorgt ervoor dat de vibraties afwisselend naar een hogere vibratie toewerken.

Terwijl de intensiteit hier afneemt neemt ze daar weer toe, waardoor de illusie van een draaiende beweging binnenin wordt gecreëerd.

Het plezier verplaatst zich dus van de ene erogene zone naar de andere, waardoor u uw hoogtepunt kunt uitstellen en intensifiëren.

Meer

Lelo is een Zweeds sekstoy-bedrijf met een aparte en herkenbare signatuur. Lelo haalt haar inspiratie bij mode en lifestylemerken. De "pleasure objects" van Lelo zijn steeds stijlvol, sensueel en gesofisticeerd. Het zijn integere en kwalitatieve objecten voor moderne consumenten en hun partners. Lelo geeft een jaar garantie op al hun producten.

Details

20 cm x 6,2 cm x 3,3 cm.
Lader meegeleverd. Een laadbeurt van 2 uur zorgt voor 4 uur ononderbroken plezier en een standby tot 90 dagen.
Lelo raadt aan waterbasis glijmiddel te gebruiken met al hun producten. Ina kunt u reinigen met warm water en een milde zeep, en drogen met een zachte doek. Ze is waterproof.
Veilig ABS-plastic, vrij van ftalaten. Silicone coating.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
169,00EUR
Beschikbaar