Tor II vibrerende erectiering

Product

Tor II is de beste vibrerende erectiering van LELO. Tor II is gemaakt van een aantrekkelijk zacht en flexibel materiaal, past iedereen en is altijd paraat.

De vibrerende functie wordt alleen actief als u een plus-knopje op de motor indrukt. Door verder op de plus-knop te drukken gaat TOR harder vibreren of pulseren. De min-knop doet het omgekeerde, uiteraard. Zonder motor kunt u de ring ook gebruiken om uw orgasme te intensifëren en uw erectie te behouden.

Tor is discreet en heeft zijn eigen lader / opbergdoosje, zodat hij makkelijk op te bergen is voor een volgend gebruik. Tor is best stil.

 

Meer

Lelo is een Zweeds sekstoy-bedrijf met een aparte en herkenbare signatuur. Lelo haalt haar inspiratie bij mode en lifestyle-merken. De "pleasure objects" van Lelo zijn steeds stijlvol, sensueel en gesofisticeerd. De producten van Lelo zijn integere en kwalitatieve objecten voor moderne consumenten en hun partners. Lelo geeft een jaar garantie op al hun producten.

Details

Lader meegeleverd. Een laadbeurt van 2 uur is goed voor 2 uur continu gebruik en een stand-by periode tot 90 dagen. De levensduur van Tor 2 is gelijk aan dat van 10.000 wegwerp erectieringen.
Lelo raadt aan waterbasis glijmiddel te gebruiken met al hun producten. Bo kunt u voorzichtig reinigen met warm water en een milde zeep, en drogen met een zachte doek. Let op dat er geen water in het contact komt.
TPE (thermoplastisch elastomer) en ABS-plastic.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
129,00EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
13/03/2010 - 17:11

De stoere erectiering TOR is de nieuwste telg van LELO, een van mijn favoriete sekstoymerken. LELO bouwt hiermee voort op het succes van de herlaadbare vibrerende ring BO. Op vraag van klanten heeft LELO bij TOR meerdere soorten vibraties ingebouwd, regelbaar met een eenvoudige en intuïtieve +/- knop.