Luna Beads Noir

Product

Het Luna Beads systeem combineert plezier met fitness voor de vagina en de bekkenbodemspieren. Het modulaire systeem is een flexibeler alternatief voor de traditionele geisha-ballen.

Deze stijlvolle zwarte balletjes hebben een iets kleinere doorsnede dan de standaard Luna Beads (29 mm versus 36 mm). Ze zijn daardoor beweeglijker en iets moeilijker op te houden.

U krijgt hier twee balletjes, maar kunt er ook voor kiezen om één balletje in het houdertje te plaatsen en in te brengen. Zo kunt u het gewicht variëren en de weerstand verhogen.

De gewichtjes in de balletjes zorgen voor beweging en subtiele vibraties, die de samentrekkingen plezieriger en efficiënter maken. U zult uw Kegels met meer plezier en minder moeite uitvoeren.

Dagelijks gebruik verhoogt de controle die u over uw spieren heeft, zorgt voor meer gevoel en voor super intense contracties als u klaarkomt.

Meer

Lelo is een Zweeds sekstoy-bedrijf met een aparte en herkenbare signatuur. Lelo haalt haar inspiratie bij mode en lifestyle-merken. De "pleasure objects" van Lelo zijn steeds stijlvol, sensueel en gesofisticeerd. De producten van Lelo zijn integere en kwalitatieve objecten voor moderne consumenten en hun partners. Lelo geeft een jaar garantie op al hun producten.

Details

Doorsnede is 29 mm, dat is kleiner dan de originele Luna Beads met 36 mm doorsnede.
Zwart met mat zwart silicone houder.
De Luna Beads kunt u reinigen met warm water en een milde zeep, en drogen met een zachte doek.
Veilig ABS-plastic, vrij van ftalaten. Silicone.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
39,00EUR
Beschikbaar