Ladyshape

Product

We gebruiken tal van instrumentjes om ons lichaam mooier te maken, maar een handige tool voor ons schaamhaar ontbrak nog. Dat is nu mooi opgelost!

De Ladyshape is een sympathiek nieuw scheerinstrumentje, waarmee u het perfecte driehoekje, streepje of hartje scheert. Gewoon telkens mee onder de douche nemen om het vormpje bij te houden.

Wij bij Loveware hebben de Ladyshape al uitgebreid getest en ja, het werkt. Op voorwaarde dat u start met korte (of géén) haartjes en het daarna netjes om de twee à drie dagen bijhoudt.

Het sjabloon is makkelijk alleen te hanteren, glijdt niet weg en houdt de te scheren huid strak, waardoor u keer op keer de perfecte vorm scheert. Wij voelen ons eens zo sexy en zelfverzekerd!

Bevat: het sjabloon (u kiest: streepje, hartje of driehoekje), twee rechte scheermesjes, een waterproof opbergzakje voor in de douche en een gebruiksaanwijzing.

 

 

Meer

Let op dat u de Ladyshape goed op uw vulva aandrukt. De Ladyshape trekt de huid strak. Vervolgens kunt u met een (liefst rechthoekig) scheermesje rond en van de randjes af scheren. Omdat u de haartjes ook doormidden snijdt, geeft dit een perfect afgelijnd driehoekje, streepje of hartje. Als u vindt dat de driehoek van de Triangle té hard op de vulva drukt, dan kunt u een afneembaar stukje van het oppervlak wegnemen zodat het scheerinstrumentje iets vlakker wordt. Dat zou handig kunnen zijn als u aan de magere kant bent (alleen bij de Triangle, bij de rest is dat niet nodig).

Details

Thermoplastics. Ergonomische greep. Verpakking bevat: één sjabloon (u kiest: streepje, hartje of driehoekje), twee rechte scheermesjes, een waterproof opbergzakje voor in de douche en een gebruiksaanwijzing.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
14,95EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Lovelycouple
18/07/2013 - 16:25

Omdat ik meestal strings draag, probeer ik er zoveel mogelijk op te letten dat er geen "onafgewerkte" stukjes daar beneden zijn. Normaal scheer ik dus alles weg, maar mijn vriend vindt het soms wel leuk als er nog een beetje kleur te zien is, en er een tekeningetje staat.